Οι διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις της μαύρη σκιά στα μάτια

28.03.2021
Οι διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις της μαύρη σκιά στα μάτια
Ποιο από όλα θα δοκιμάσεις;

Το μαύρο χρώμα αποτελεί την πιο κλασική και διαχρονική απόχρωση σκιάς που δε λείπει από σχεδόν κανένα νεσεσέρ ομορφιάς. Μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και ήταν το χρώμα με το οποίο όλες μας πειραματιστήκαμε σαν έφηβες.

Πώς να φαίνεσαι σα να γύρισες μόλις από ηλιόλουστες διακοπές (ακόμα και αν δε βγήκες από το σπίτι)

Δες παρακάτω πώς μπορείς να φορέσεις τη μαύρη σκιά για να ενισχύσεις τη λάμψη στο βλέμμα σου:

Αντί για eyeliner

Αντικατέστησε το eyeliner με μια ματ μαύρη σκιά, κάνοντας το περίγραμμα των ματιών σου και ολοκληρώνοντας με μακριές και έντονες βλεφαρίδες.

Απαλό smokey

Αν δε θες κάτι πολύ έντονο, το απαλό smokey είναι η ιδανική λύση. Άπλωσε μια ανοιχτή ανθρακί σκιά στο βλέφαρο και κάνε ανοδικές κινήσεις με το πινέλο δίνοντας έμφαση στις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Ολοκλήρωσε με μια λεπτή γραμμή eyeliner στις πάνω βλεφαρίδες.

Extra λάμψη

Τοποθέτησε μαύρη σκιά στα κάτω βλέφαρα αφήνοντας γυμνά τα πάνω βλέφαρά σου ή προσθέτοντας σε αυτά απλά λίγη χρυσή σκιά για να δημιουργήσεις μια έντονη και ενδιαφέρουσα αντίθεση.

Ένα διαφορετικό smokey

Κάνε το περίγραμμα των ματιών σου με ένα μαύρο μολύβι ματιών και έπειτα άπλωσε ματ μαύρη σκιά με ένα πινέλο στα βλέφαρα κάνοντας καλό blending. Με ένα λεπτό πινέλο και λίγη ακόμα σκιά περίγραψε τα κάτω βλέφαρα και ολοκλήρωσε με μάσκαρα.