Όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να αποκτήσεις πιο γεμάτα φρύδια

07.01.2021
Όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να αποκτήσεις πιο γεμάτα φρύδια
Από το μολύβι μέχρι το microblading

Η φράση πως "τα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου" δεν είναι τυχαία μια από τις συνήθεις στον κόσμο της ομορφιάς. Τα φρύδια, όταν είναι σωστά περιποιημένα και με το κατάλληλο για την κάθε γυναίκα σχήμα, έχουν τη δύναμη να μεταμορφώνουν ολόκληρο το πρόσωπο προς το καλύτερο.

Δες και αυτό: Το γρήγορο trick για ξεκούραστο βλέμμα

Η Kristie Streicher, μια από τις διασημότερες ειδικούς φρυδιών, η οποία έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγάλα ονόματα του Hollywood, αναλύει όλα τα προϊόντα και τις τεχνικές με τις οποίες μπορείς να αποκτήσεις πιο γεμάτα φρύδια:

Μολύβι φρυδιών
Πλεονεκτήματα: Ένας γρήγορος, αποτελεσματικός τρόπος για να γεμίσεις απαλά τα φρύδια σου. Είναι ιδιαίτερα καλό για όσες έχουν ξηρό δέρμα, καθώς τα φυσικά έλαια του δέρματος μπορούν να δημιουργήσουν μουτζούρες.

Μειονεκτήματα: Προσθέτει χρώμα μόνο στο δέρμα και όχι στις τρίχες.

Tips: Για απαλό και φυσικό αποτέλεσμα, ξεκίνα βουρτσίζοντας τα φρύδια προς τα κάτω και κάνε απαλές κινήσεις εμπρός και πίσω. Μόλις ολοκληρώσεις το γέμισμα, βούρτσισε τα φρύδια σου για να προσθέσεις μια πιο φυσική εμφάνιση.

Στυλό φρυδιών
Πλεονεκτήματα: Ένα εξαιρετικά λεπτό στυλό είναι ιδανικό για τη δημιουργία ρεαλιστικών τριχών. Παρέχει μια πιο φυσική εμφάνιση και είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και μαλλιών.

Μειονεκτήματα: Απαιτείται εξάσκηση και πολύ ακριβές, σταθερό χέρι. Τα στυλό φρυδιών λειτουργούν καλύτερα όταν εφαρμόζονται απευθείας σε καθαρό, στεγνό δέρμα.

Tips: Ξεκίνα από το κέντρο του φρυδιού σου, δουλεύοντας προς το τέλος καθώς συνηθίζεις τη ροή του μελανιού. Τοποθέτησε το στυλό στο σημείο της ρίζας μιας τρίχας και κινήσου προς τα πάνω με απαλές, ακριβείς πινελιές. Χρησιμοποίησε λιγότερη πίεση μόλις φτάσεις στο μπροστινό μέρος των φρυδιών, ώστε να μην φαίνονται πολύ πυκνά ή βαριά.

Χρωματιστό gel
Πλεονεκτήματα: Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και μαλλιών, και μακράν το πιο εύκολο στη χρήση, το χρωματιστό gel προσθέτει χρώμα στις τρίχες των φρυδιών και απαλά σκιάζει το δέρμα από κάτω.

Μειονεκτήματα: Μερικές φορές μπορεί να μην είναι αρκετό για ένα πιο γεμάτο, πλήρες αποτέλεσμα.

Tips: Το κλειδί είναι να κάνεις μικρές πινελιές, πρώτα να βουρτσίσεις τα φρύδια προς τα κάτω, προς την αντίθετη κατεύθυνση της ανάπτυξης των μαλλιών, για να προσθέσεις χρώμα και υφή. Μετά από αυτό, βούρτσισε τα φρύδια προς τα πάνω, με τον τρόπο που μεγαλώνουν φυσικά οι τρίχες, ώστε να φανούν αμέσως πιο γεμάτα.

Αυτό το είδες; Πώς να κάνεις lift προσώπου χρησιμοποιώντας μόνο το concealer

Πομάδα
Πλεονεκτήματα: Οι πομάδες σου επιτρέπουν να γίνεις όσο ευέλικτη θέλεις σχετικά με το αποτέλεσμα. Είναι ιδανικές για λιπαρό δέρμα και θερμότερα κλίματα.

Μειονεκτήματα: Για να την αφαιρέσεις, θα χρειαστεί να αφαιρέσεις όλο το μακιγιάζ στο πάνω μέρος του προσώπου σου.

Tips: Για να βεβαιωθείς ότι έχεις την τέλεια ποσότητα προϊόντος που απαιτείται για την εφαρμογή, βύθισε τις άκαμπτες τρίχες ενός γωνιακού πινέλου φρυδιών στην πομάδα και πίεσε ελαφρά στο πίσω μέρος του χεριού σου. Αυτό θα σου επιτρέψει να αφαιρέσεις την υπερβολική ποσότητα προϊόντος.

Microblading
Πλεονεκτήματα: Ψάχνεις για κάτι που δεν θα ξεπλυθεί; Το Microblading είναι μια ημι-μόνιμη θεραπεία κατά την οποία χρησιμοποείται μια μικρή λεπίδα για να δημιουργηθούν πινελιές που μοιάζουν με τρίχες.

Μειονεκτήματα: Πρόκειται για μια ακριβή θεραπεία, η συνεδρία της οποίας μπορεί να διαρκέσει έως και δύο ώρες και, ανάλογα με το επίπεδο ανοχής του πόνου σου, μπορεί να πονέσει. Επιπλέον, τα αποτελέσματα ποικίλλουν. «Η λεπίδα, η πίεση και η χρωστική ουσία που χρησιμοποιούνται μπορούν να επηρεάσουν την εμφάνιση των φρυδιών και, στο χειρότερο σενάριο, αφήνεται μια ανεπιθύμητη χρωστική στο δέρμα που μπορεί να αλλάξει χρώμα με την πάροδο του χρόνου», λέει η Streicher.

Tips: Κάνε όσο το δυνατόν καλύτερα έρευνα πριν κλείσεις το ραντεβού σου, ζητώντας για παραδείγματα φωτογραφίες των πελατών τους. Επίσης, να θυμάσαι ότι δεν είναι εντελώς μόνιμο - μπορεί να διαρκέσει ένα έως τρία χρόνια ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σου.