Αυτή είναι η makeup ρουτίνα της Irina Shayk (βίντεο)

19.09.2020
Αυτή είναι η makeup ρουτίνα της Irina Shayk (βίντεο)
Το top model μας δείχνει βήμα-βήμα το πώς αποκτά φυσική και λαμπερή εμφάνιση

Ένα νέο βίντεο σε συνεργασία με τη Vogue έκανε η Irina Shayk, στο οποίο δείχνει βήμα-βήμα τη ρουτίνα που ακολουθεί για ένα φυσικό και λαμπερό makeup look.

Δες και αυτό: Πώς να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται ανοιχτόχρωμα με τη δύναμη του μακιγιάζ

Όπως εξηγεί η ίδια, η ρουτίνα της ξεκινάει με μια ελαφριά ενυδατική κρέμα και μια κρέμα ματιών. Στη συνέχεια, εφαρμόζει ταμποναριστά με τα δάχτυλα της foundation στα σημεία του προσώπου της που χρειάζονται περισσότερη κάλυψη, lip balm για ενυδάτωση χειλιών και highlighter όπου θέλει να "ρίξει" φως. Το επόμενο βήμα της ρουτίνας της είναι η εφαμορφή μιας σκιάς σε ουδέτερο τόνο και μιας μικρής ποσότητας πράσινης σκιάς στο εσωτερικό και κεντρικό σημείο του ματιού. Όπως εξηγεί η ίδια, σε αντίθεση με τις περισσότερες γυναίκες, εκείνη προτιμά να χρησιμοποιεί τα δάχτυλα της για την εφαμοργή των προϊόντων αντί για πινέλα, καθώς μπορεί να ελέγξει περισσότερο την κίνηση τους.

Αυτό το είδες; Πώς να βρεις την ιδανική απόχρωση ρουζ για εσένα

Έπειτα, σειρά έχει η εφαρμογή πούδρας, που το μοντέλο προτιμά να εφαρμόζει στη μέση της ρουτίνας του μακιγιάζ της, στην ζώνη Τ. Από τη λίστα προϊόντων που χρησιμοποιεί δε λείπει και ένα κόκκινο κραγιόν, το οποίο εφαρμόζει σε μικρή ποσότητα και στα ζυγωματικά της ως ρουζ. Τέλος, η Irina χτενίζει τα φρύδια της, εφαρμόζει μάσκαρα και ολοκληρώνει με την εφαρμογή πούδρας για να "σετάρει" το αποτέλεσμα.

Δες το βίντεο: