Πώς να βρεις τη σωστή απόχρωση nude κραγιόν για εσένα

29.07.2020
Πώς να βρεις τη σωστή απόχρωση nude κραγιόν για εσένα
Όλα εξαρτώνται από τον τόνο της επιδερμίδας σου

Το nude κραγιόν είναι το καλλυντικό που θα έπρεπε να βρίσκεται σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ, αφού είναι ό,τι πρέπει για ένα natural look, και συμπληρώνει ιδανικά ένα έντονο βραδινό smokey eye look.

Με λίγα λόγια, καμία δε μπορεί να πει πως έκανε τη λάθος επιλογή φορώντας ένα nude κραγιόν. Αρκεί βέβαια, να έχει βρει τη σωστή απόχρωση για την ίδια, και όλα εξαρτώνται από την απόχρωση της επιδερμίδας της.

Δες και αυτό: Πώς να βρεις την ιδανική απόχρωση ρουζ για εσένα

Αν έχεις...

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα
Η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι ένα nude κραγιόν με ροζ ή ροδακινί υποτόνους, καθώς τονίζει και φωτίζει ιδανικά το συγκεκριμένο τύπο επιδερμίδας.

Σταρένια επιδερμίδα
Μια χρυσή-μπεζ και οι ροδακινί nude απόχρωση θα συμπληρώσει και θα "ζεστάνει" πανέμορφα τον τόνο της επιδερμίδας σου.

Σκουρόχρωμη επιδερμίδα
Είναι καλύτερο να κινηθείς προς bronze καφέ και τα berry nude κραγιόν και να αποφύγεις εκείνα να ψυχρούς ροδακινί και ροζ υποτόνους.

Αυτό το είδες; Πώς να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται ανοιχτόχρωμα με τη δύναμη του μακιγιάζ

Για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πριν εφαρμόσεις το κραγιόν, απολέπισε τα χείλη σου για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να φτιάξεις την τέλεια βάση. Στη συνέχεια, σχεδίασε το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι αντίστοιχο με το κραγιόν που πρόκειται να βάλεις, πριν εφαρμόσεις το κραγιόν.