Θέλεις να καλύψεις ένα σπυράκι; Απόφυγε να κάνεις αυτό

03.08.2020
Θέλεις να καλύψεις ένα σπυράκι; Απόφυγε να κάνεις αυτό
Τα μυστικά του μακιγιάζ για ομοιόμορφη επιδερμίδα

Τα σπυράκια είναι ομολογουμένως ο πλέον ανεπιθυμήτος επισκέπτης σε ό,τι αφορά την ομορφιά και την επιδερμίδα, που όμως έχει το κακό πως εμφανίζεται τη μέρα που πραγματικά δε θα έπρεπε να εμφανιστεί.

Δες και αυτό: Μακιγιάζ στην παραλία: Τα 5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις

Αυτό όμως δε σημαίνει πως όταν τα σπυράκια κάνουν την εμφάνιση τους, είμαστε καταδικασμένες να κυκλοφορούμε με αυτά. Πολλές γυναίκες όμως, στην προσπάθεια τους να καμουφλάρουν τα σπυράκια με μακιγιάζ, πέφτουν στην παγίδα της υπερβολής, με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο έντονα. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις προσπαθώντας να κρύψεις το σπυράκι που έβγαλες.

Αυτό το είδες; Τα tips που θα κάνουν τη διαφορά στο foundation σου

Ξεκινώντας να καλύπτεις το σπυράκι με το μακιγιάζ, θα πρέπει αρχικά να ξεκινήσεις με μια καλά ενυδατωμένη βάση, και στη συνέχεια να εφαρμόσεις το foundation και το concealer, χωρίς όμως να κάνεις υπερβολές στην ποσότητα και προσπαθώντας να δημιουργήσεις ένα φυσικό και φρέσκο αποτέλεσμα.

Ο στόχος σου θα πρέπει να είναι να "χτίσεις" σταδιακά όλα τα προϊόντα καθώς βάφεσαι με λεπτές στρώσεις μέχρι να καλύψεις το σπυράκι που έχεις βγάλει και να ολοκλήρώσεις τη διαδικασία με μια ημιδιάφανη πούδρα σεταρίσματος για να σταθεροποιηθεί το μακιγιάζ σου. Θυμήσου όμως, ότι η υπερβολή στην εφαρμογή της πούδρας θα σε οδηγήσει στο αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς θα κάνει το σπυράκι ακόμα πιο εμφανές.