Jessica Biel: Την έχεις δει τελείως αμακιγιάριστη; (φωτογραφία)

19.08.2019
Jessica Biel: Την έχεις δει τελείως αμακιγιάριστη; (φωτογραφία)
Η ηθοποιός ποζάρει με το φυσικό της look και στέλνει το δικό της μήνυμα

Η Jessica Biel ανήκει στις celebrities που έχουν προτιμήσει να κρατούν την οικογενειακή και την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ. Κι ενώ δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Hollywood, η τελευταία φωτογραφία της στο Instagram έρχεται να επιβεβαιώσει τον κανόνα, στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

Δες και αυτό: Οι πρώτες φωτογραφίες από το brand καλλυντικών της Lady Gaga είναι εδώ!

Φορώντας τα γυαλιά μυωπίας, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρο, η 37χρονη ανέβασε μία selfie φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, υποστηρίζοντας έμπρακτα με αυτόν τον τρόπο την καμπάνια της Kate Upton, #ShareStrong, που σκοπό έχει να τονώσει την αυτοπεποίθηση των γυναικών σχετικά με την εικόνα τους στα social media, παρακινώντας τες να αναδείξουν τον πραγματικό, χωρίς ίχνος μακιγιάζ πρόσωπό τους.

Αυτό το είδες; Έτσι θα μείνει αναλλόιωτο το eyeliner σου στον καύσωνα

«Δείχνοντας την αγάπη που έχω για τον εαυτό μου σήμερα χωρίς καθόλου φίλτρα και χωρίς μακιγιάζ, για τη φίλη μου Κate Upton. Αποστολή της είναι να εμψυχώσει τον καθένα ξεχωριστά να νιώσει δυνατός και να αγαπήσει τον εαυτό του όπως είναι… και πραγματικά, είναι τιμή μου να βοηθήσω να διαδοθεί αυτό το μήνυμα. Βρες ένα δευτερόλεπτο για να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι. Κάνε tag κάποιον που θαυμάζεις για να το διαδώσεις #ShareStrong» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία της.

Διάβασε επίσης: 4 tips για να κάνεις τα χείλη σου πιο ζουμερά άμεσα!