Η Δούκισσα Νομικού, η Eva Longoria και το extreme trend του χειμώνα στο μακιγιάζ

02.10.2018
Η Δούκισσα Νομικού, η Eva Longoria και το extreme trend του χειμώνα στο μακιγιάζ
Μεγάλες στιγμές για την ελληνίδα παρουσιάστρια την εβδομάδα που πέρασε.

Έξι μόλις μήνες από τη γέννηση του γιου της, Σάββα, η Δούκισσα Νομικού πραγματοποίησε ένα μεγάλο της όνειρο καθώς συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Συγκεκριμένα η ελληνίδα καλλονή "περπάτησε" στην πασαρέλα που είχε στηθεί επάνω σε πλωτή κατασκευή στον Σηκουάνα στο πλαίσιο του Le Défilé Fashion Show, της L’ Oréal Paris.

Η μόνη Ελληνίδα που έχει συμμετάσχει σε ανάλογο διεθνές σόου, η Δούκισσα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της. Με αναρτήσεις της στα social media μοιράστηκε την εμπειρία αλλά και τα συναισθήματά της.

Διάβασε επίσης: Η σχέση της Δούκισσας Νομικού με τον Σωκράτη Κόκκαλη Jr που πέθανε ξαφνικά

"Τα καταφέραμε. Νιώθω ευλογημένη", έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα του βίντεο που μοιράστηκε η Δούκισσα, η οποία, πραγματικά δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις υπόλοιπες συναδέλφους της. Η εικόνα μιλά μόνη της.

Πέρα από το εντυπωσικό catwalk το backstage του λαμπερού σόου είχε το ίδιο ενδιαφέρον. Η Δούκισσα Νομικού συναντήθηκε με αρκετά διάσημα ονόματα του χώρου ενώ μοιράστηκε τρεις φωτογραφίες selfie που είχαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Με την Eva Longoria, την Doutzen Kroes και τηνAndie MacDowell πόζαρε η όμορφη Ελληνίδα και εμείς ξεχωρίζουμε το πιο extreme trend του φετινού μακιγιάζ στα χείλη της διάσημης Λατίνας που μόλις πριν από λίγους μήνες έγινε μανούλα πρώτη φορά.

Πώς σου φαίνονται τα foil lips της Eva Longoria λοιπόν;