Δοκιμασία στην ιχθυόσκαλα και την παραλία

12.11.2010
Στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου θα βρεθούν σήμερα το βράδυ οι υποψήφιοι του «Master Chef», για να περάσουν μία ακόμη δοκιμασία. Ο φωτογραφικός φακός του ΛΟΙΠΟΝ ήταν εκεί και κατέγραψε όλο το παρασκήνιο.

Μια αναπάντεχη διπλή έκπληξη επεφύλαξε στους υποψήφιους ο Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος στην κυριολεξία τους έπιασε στον ύπνο. Ο γνωστός σεφ και κριτής του μαγειρικού ριάλιτι του Mega τους χτύπησε την πόρτα στη μία το βράδυ, για να τους ανακοινώσει ότι θα πρέπει να τον ακολουθήσουν στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου. Εκείνοι βέβαια, που δεν γνώριζαν τίποτα, έμειναν έκπληκτοι να τον κοιτάζουν! Όπως τους ενημέρωσε δε, εκεί τους περίμενε μία ακόμη δοκιμασία, η οποία θα έπαιζε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Με το που έφτασαν στην ιχθυόσκαλα οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες: αρχηγός των μπλε ορίστηκε η Αρετή και των κόκκινων η Άντζελα και αγουροξυπνημένοι όπως ήταν όλοι ξεκίνησαν τα ψώνια τους.

Ο Λευτέρης Λαζάρου αποδείχθηκε πολύτιμος σύμμαχος, αφού ως γνώστης των ψαριών τούς βοήθησε να επιλέξουν τα καλύτερα και τα πιο φρέσκα για να φτιάξουν τα πιάτα τους. Αμέσως μετά τους ανακοίνωσε και τη δεύτερη έκπληξη. Το δεύτερο μέρος της δοκιμασίας, το μαγείρεμα, θα γινόταν στο Μαραθώνα, δίπλα στο κύμα!

Τι κι αν ήταν λίγο... χύμα όλοι τους από την κούραση, τον ακολούθησαν και άρχισαν αμέσως να ετοιμάζουν τα πιάτα που θα παρουσίαζαν στους δύο καλεσμένους σεφ που θα τους βαθμολογούσαν. Τέλος καλό όλα καλά; Σίγουρα δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε την εξέλιξη της δοκιμασίας, αυτό όμως που μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά είναι ότι το αποτέλεσμα θα ανατρέψει τις ισορροπίες και θα αλλάξει τα δεδομένα σε κάποιες σχέσεις.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ