Κ. Γκαγκάκη: «Τσακωθήκαμε άσχημα με τον Μουρατίδη»

25.10.2010
Η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλά στο "ΛΟΙΠΟΝ" για τον "X-FACTOR 3"!

Υπήρξαν άτομα που σας εξέπληξαν θετικά στο bootcamp;

«Όχι, συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι που ήταν πολύ καλοί στις οντισιόν και στο bootcamp πολύ μέτριοι».

Φέτος οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν και με τον Σάκη Ρουβά;

«Ναι, αμέσως μόλις επιλεγούν οι τελικές τετράδες θα γίνει ένα ειδικό εκπαιδευτικό session με τον Σάκη, κάποια αποσπάσματα του οποίου θα γυριστούν, αλλά όχι όλα. Ο Σάκης έχει ζητήσει να μιλήσει στους υποψήφιους και να προσπαθήσει να τους κοουτσάρει σε κάποια πράγματα μόνος του και χωρίς κάμερες».

Υπήρξε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που να βγήκες εκτός εαυτού;

«Ναι, τσακωθήκαμε πάρα πολύ άσχημα και οι τέσσερις την ημέρα που επιλέγαμε τις κοπέλες! Περισσότερο όμως εγώ με τον Μουρατίδη. Φτάσαμε στο σημείο να σκοτωθούμε, ανταλλάξαμε πολύ βαριές κουβέντες. Στο τέλος ο καθένας έλεγε: "άμα τη βάλεις αυτή, εγώ φεύγω". Ο Μουρατίδης μάλιστα έφυγε για κάποιες ώρες και περάσαμε 2-3 μέρες χωρίς να μιλάμε».

Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ σας;

«Ακόμη όχι, όταν όμως ξεκινήσουν τα live, σαφώς και θα υπάρχει. Αυτή είναι άλλωστε η ιδέα του παιχνιδιού, να ανταγωνίζονται μεταξύ τους και οι κριτές».

Δηλαδή, θέλεις το θρόνο πίσω;

«Σαφώς και τον θέλω, όπως όλοι μας. Ειδικά εγώ, που είμαι το πιο αμφισβητούμενο μέλος της επιτροπής, επειδή δεν έχω καμία σχέση με τη μουσική. Είναι ξεκάθαρο ότι εγώ κρίνω με βάση την εικόνα, τη λάμψη και την επικοινωνιακή δυνατότητα που έχει ο καθένας, οπότε, αυτό το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές. Όταν λοιπόν οι επιλογές μου πάνε καλά, νιώθω ικανοποιημένη».

Δεν μπορώ βέβαια να μη σε ρωτήσω και πώς βλέπεις τη φετινή σεζόν;

«Από την πρώτη εβδομάδα προκύπτει ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί έχει πολύ ενδιαφέρον υλικό. Από την άλλη, υπάρχουν πράγματα που αρχίζουν και είναι του σωρού, τα οποία στεναχωριέμαι όταν τα βλέπω. Νομίζω ότι θα είναι μια μεταβατική χρονιά και ανάλογα με το πώς θα πάει η διαφημιστική αγορά, θα εξαρτηθεί και το τι τηλεόραση θα έχουμε του χρόνου».

Αυτό που συνέβη με το «Νησί» μπορεί να δώσει το έναυσμα στα κανάλια να ξανακοιτάξουν το θέμα των σειρών;

«Δεν νομίζω ότι ποτέ κανένας αμφισβήτησε ότι αυτό είναι ένα κομμάτι το οποίο θα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση».

Βλέπουμε όμως ότι σχεδόν έχει καταργηθεί το τελευταίο διάστημα!

«Πιστεύω ότι με αυτά που συμβαίνουν στην ελληνική τηλεοπτική αγορά, τόσο ακριβές και απαιτητικές παραγωγές δεν θα ξαναδούμε από κανένα κανάλι. Και νομίζω ότι δεν θα το αμφισβητήσει αυτό κανένας, ούτε από το Mega. Είναι κάτι που το δουλεύουν χρόνια και γι’ αυτό και μπόρεσαν να έχουν αυτή την οικονομική δυνατότητα. Αν θες την άποψή μου, ναι, βάζει στο τραπέζι πολύ πιο έντονα την ανάγκη του να υπάρχει καλή ελληνική παραγωγή».