Ρεβεγιόν στην TV

25.12.2006
Τραγούδι και χορός είναι και πάλι τα χαρακτηριστικά των εορταστικών προγραμμάτων. μέσα σε όλα έρχονται και γνωστά τηλεπαιχνίδια, με πρώτο και καλύτερο το «Deal», να μοιράσουν χιλιάδες ευρώ. Τι θα δούμε όσοι κάνουμε ρεβεγιόν με ανοιχτή οθόνη;

Τραγούδι και χορός είναι και πάλι τα χαρακτηριστικά των εορταστικών προγραμμάτων. μέσα σε όλα έρχονται και γνωστά τηλεπαιχνίδια, με πρώτο και καλύτερο το «Deal», να μοιράσουν χιλιάδες ευρώ. Τι θα δούμε όσοι κάνουμε ρεβεγιόν με ανοιχτή οθόνη;

Προπαραμονή Χριστουγέννων

Η Σεμίνα Διγενή υποδέχεται στον Alpha στις 21.00 και στο «Κοίτα τι έκανες» την Καίτη Γκρέι σε μία από τις τελευταίες της εμφανίσεις, καθώς η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια δηλώνει πως είναι η τελευταία φορά που τραγουδάει. Μαζί της, ο Χρήστος Νικολόπουλος με τους Κώστα Μακεδόνα, Μελίνα Κανά και Δημήτρη Μπάση. Η Καίτη Γκρέι μιλάει για περιστατικά της ζωής της, όπως καταγράφονται στην αυτοβιογραφία της, και ερμηνεύει μεγάλες της επιτυχίες. Τη σκυτάλη παίρνει ο Χρήστος Νικολόπουλος με το μπουζούκι του ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους. Κορυφαία στιγμή της βραδιάς το βαρύ ζεϊμπέκικο που χορεύει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Παραμονή Χριστουγέννων

«Πιο γιορτινή Κυριακή» ετοιμάζει στο Mega στις 21.00 ο Γρηγόρης Αρανούτογλου με την Καλομοίρα στο πλευρό του. Σ αυτό το ξεχωριστό ζωντανό πρόγραμμα, εκτός από πολλά παιχνίδια, απρόοπτα και δώρα που θα μοιράσει ο παρουσιαστής, θα φιλοξενηθούν οι Αντώνης Ρέμος, Νίκος Μακρόπουλος, Κέλλυ Κελεκίδου.

Ένα διαφορετικό «Super Deal» ετοίμασε o Χρήστος Φερεντίνος για τον ΑΝΤ1 στις 21.00. Στο στούντιο θα βρεθεί η Έλλη Κοκκίνου, για να τραγουδήσει και να «γοητεύσει» τον τραπεζίτη, καθώς ο παίκτης Δημήτρης Λεμπέσης διεκδικεί πολλά χρήματα.

Ο Θανάσης Πάτρας χωρίς την Έλενα Γράβεζα και τη Δήμητρα Ρουμπέση παρουσιάζει στον Alpha στις 23.00 με την ηθοποιό Κατερίνα Παπουτσάκη το εορταστικό πρόγραμμα. Μαζί τους, η Καίτη Γαρμπή.

Ο Άκης Παυλόπουλος και το «Πάρτι της ζωής σου» στις 21.00 στο Alter μάς καλούν σε ένα ρεβεγιόν με τους Δημήτρη Κοντολάζο, Άγγελο Διονυσίου, Κωνσταντίνα, Αθηναϊκή Κομπανία, Έφη Θώδη, Ανδρέα Στάμο, Γιώργο Γιαννιά κ.ά. Μαζί τους και η Παιδική Χορωδία Τυπάλδου.

Αφιερωμένο στον Γιάννη Κότσιρα είναι το «Στην υγειά μας» στις 22.00 στη ΝΕΤ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και μια εκλεκτή παρέα, με τους Βαγγέλη Κορακάκη, Κώστα Τουρνά, Ραλλία, Μανώλη Φάμελο, Γιώτα Νέγκα, Στάθη Δρογώση, Ζωή Παπαδοπούλου, Μάνο Πυροβολάκη και Θάνο Παπανικολάου. Επίσης ο Παύλος Κοντογιαννίδης θα ερμηνεύσει λαϊκές επιτυχίες.

Στην ΕΤ1 ο Αλέξης Κωστάλας παρουσιάζει στις 18.00 για άλλη μια χρονιά τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Δύο ώρες αργότερα η Ρίκα Βαγιάννη έχει ετοιμάσει ένα νοσταλγικό πρόγραμμα. Γνωστοί καλλιτέχνες θυμούνται τα παιδικά τους Χριστούγεννα.

Ανήμερα Χριστουγέννων

Στις 10.00 «Ο όμορφος κόσμος το πρωί» υποδέχεται τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Πάνο Κιάμο. Η εκπομπή θα μας ταξιδέψει μέχρι τη γενέτειρα του Καπουτζίδη, τις Σέρρες, όπου συναντά την οικογένεια και τους παλιούς συμμαθητές του. Το ίδιο βράδυ στις 21.00 η παρέα του «Παρά πέντε» ζει τις περιπέτειές της σε γιορτινούς ρυθμούς. Σε ένα επεισόδιο μεγαλύτερης διάρκειας οι ήρωες επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις, ενώ η Θεοπούλα γίνεται γιαγιά.

Το πρωί στον ΑΝΤ1 η Ελεονώρα Μελέτη και ο «Πρωινός Καφές» μας διασκεδάζουν με τα τραγούδια του Μιχάλη Μενιδιάτη, ενώ στις 21.00 ο Χρήστος Φερεντίνος κάνει ένα special «Deal». Υποδέχεται αγαπημένους ηθοποιούς από τις σειρές του καναλιού, οι οποίοι κρατάνε τα κουτιά και βοηθάνε τον Αργύρη Φουντούκο να κερδίσει τον τραπεζίτη.

Ένα πλούσιο μουσικό μεσημεριανό πρόγραμμα προβάλλει η ΝΕΤ στις 12.30. Η Γλυκερία και ο Τάσος Χαλκιάς σε ρόλο παρουσιαστών αλλά και τραγουδιστών ταξιδεύουν μέχρι την όμορφη Σκιάθο και υποδέχονται τον Στέλιο Διονυσίου, τη Μελίνα Ασλανίδου, τον Κώστα Καραφώτη και τον Παναγιώτη Λάλεζα για να γλεντήσουν και να τραγουδήσουν όλοι μαζί.

«Έχει γούστο» ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και από την εκπομπή της Μπήλιως Τσουκαλά στην ΕΤ1 στις 20.30 τραγουδά τα κάλαντα και τις μεγάλες του επιτυχίες. Μαζί του ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Ευδοκία, που θα ερμηνεύσουν γνωστά και αγαπημένα τους κομμάτια.

Στον Alpha στις 22.00 η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Κωνσταντίνα «Πάνε πακέτο», καθώς η εκπομπή μεταξύ άλλων έχει ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη στη γνωστή τραγουδίστρια.