Tραγωδία λίγο πριν από το γάμο

18.12.2006
Ένας γάμος που ήταν να γίνει από τον πρώτο κύκλο της καθημερινής σειράς του Mega «Βέρα στο δεξί», αυτός μεταξύ του Στράτου και της Ρεγγίνας, παίρνει το δρόμο του για τα επόμενα επεισόδια. Τίποτα όμως στη σειρά της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση δεν γίνεται τόσο εύκολα, κι έτσι ένα τραγικό γεγονός λίγο πριν από το μυστήριο θα ανοίξει ένα νέο κύκλο εκδίκησης.

Oλα θα ξεκινήσουν με έναν άγριο καβγά των δύο πρωταγωνιστών. Η Ρεγγίνα (Μαριάννα Τουμασάτου) παίρνει στα χέρια της κάποιες φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο Στράτος (Αλέξανδρος Σταύρου) είχε ερωτικές σχέσεις με την Άιρι (Γιουκίκο Κροντηρά). Αυτές οι φωτογραφίες όμως είναι ψεύτικες που τις έστειλε η τελευταία για να δημιουργήσει νέα κρίση στο ζευγάρι. Όσο και αν ο Στράτος προσπαθεί να πείσει τη Ρεγγίνα ότι τον έχουν παγιδέψει για άλλη μια φορά, η ζήλια της δεν θα την αφήσει να τον πιστέψει. Ο Αμιράς μετά την απαγωγή της μικρής Ειρήνης προτείνει για λόγους ασφαλείας να πάνε όλοι στην Αθήνα για το διάστημα των εορτών. Είναι η στιγμή που ο Στράτος θα κάνει πρόταση γάμου στη Ρεγγίνα.

Όλα του γάμου έτοιμα

Το ζευγάρι ανακοινώνει σε όλους ότι θα παντρευτούν και οι ετοιμασίες του γάμου ξεκινάνε. Θα δούμε πολλά πλάνα σε κεντρικά σημεία της Αθήνας αλλά και σε μεγάλα εμπορικά κέντρα, με τη Ρεγγίνα και την Έλσα να ψωνίζουν για το γάμο και τις γιορτές, κάτι που κάνει και την Έλσα να ξεχαστεί από την πρόσφατη εφιαλτική εμπειρία της απόπειρας βιασμού που έζησε. Ο γάμος έχει προγραμματιστεί για την περίοδο των εορτών και οι τηλεθεατές θα τον παρακολουθήσουν σε ζωντανό χρόνο. Την τελευταία στιγμή όμως ένα δραματικό γεγονός ανατρέπει τα σχέδια. Λίγο πριν η Ρεγγίνα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, την ώρα που την περιμένει ο Στράτος, κάποιος την πυροβολεί και μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Παράλληλες ιστορίες

Οσο το ζευγάρι ετοιμάζεται για το γάμο τους και πριν από την απόπειρα δολοφονίας της Ρεγγίνας, οι υπόλοιποι χαρακτήρες της σειράς έρχονται αντιμέτωποι με άλλες εξελίξεις. Ο Νικήτας (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) αποκαλύπτει στην Αλίκη (Μάντυ Λάμπου) το πάθος του για τη χαρτοπαιξία. Εκείνη, αν και ενοχλημένη, αποφασίζει να σταθεί δίπλα του και να τον βοηθήσει. Κάτι στο οποίο αντιδρά έντονα ο Άγγελος (Δάνης Κατρανίδης), ο οποίος τον διώχνει κατηγορώντας τον ότι εκείνος είχε πουλήσει το αγαλματίδιο στον Χρήστο. Η Αλίκη αντιδρά άσχημα, μαλώνει με τον πατέρα της και προτείνει στον Νικήτα να παντρευτούνε.

Στο μεταξύ ο Θεόφιλος (Παύλος Χαϊκάλης) απογοητεύεται σχετικά με την υιοθεσία του παιδιού, γιατί έχει μαθευτεί ότι έχει κάνει φυλακή, ενώ ο Αντώνης (Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος) μετά από παρότρυνση της Κλαίρης επισκέπτεται το πατρικό του και έρχεται αντιμέτωπος με τους εφιάλτες του.