Πως αλλάζει ο χρόνος στην TV

29.12.2006
Τις τελευταίες μέρες του χρόνου η TV βάζει τα καλά της. Οι πρωταγωνιστές της οθόνης μάς καλούν να αλλάξουμε το χρόνο μαζί τους με πολύ γλέντι, χορό και τραγούδι αλλά και πολλά λεφτά και δώρα που θα μοιράσουν πάλι οι γνωστές εκπομπές.

Λαμπερά τηλεοπτικά ρεβεγιόν

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2006 η Ρίκα Βαγιάννη υποδέχεται στις 19.30 στην ΕΤ1 Έλληνες που ξεχώρισαν ή πέτυχαν το στόχο τους μέσα στη χρονιά που πέρασε. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους: Παναγιώτη Φασούλα, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Σταύρο Σιώλα, Γωγώ Καστραντά, Σώτη Τριανταφύλλου και Αλέξη Τσίπρα. Το μουσικό μέρος της εκπομπής «ντύνουν» η Νίνα Λοτσάρη και η Ελένη Πέτα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Καλομοίρα αποχαιρετούν τη χρονιά με ένα ολοζώντανο γεμάτο εκπλήξεις «Πιο πολύ την Κυριακή» στις 22.15 στο Mega. Η Άντζελα Δημητρίου ο Σαρμπέλ και ο Ματθαίος Γιαννούλης με τον Λευτέρη Βαζαίο ξεσηκώνουν με τα τραγούδια τους το κοινό εντός και εκτός πλατό.

Ένα λαϊκό γλέντι στήνει από τις 21.00 στο Alter ο Άκης Παυλόπουλος. Καλεσμένοι στο «Πάρτι της ζωής σου» είναι μεταξύ άλλων ο Θέμης Αδαμαντίδης, Αμαλία Αυγουστάκη, Χαρούλα Λαμπράκη για ένα λαϊκό και παραδοσιακό γλέντι.

Με μια πλειάδα αγαπημένων πρωταγωνιστών της οθόνης και του θεάτρου αποχαιρετά το χρόνο και ο Σπύρος Παπαδόπουλος στις 22.00 στη ΝΕΤ. Η τελευταία εκπομπή «Στην υγεία μας» είναι αφιερωμένη στον Σταμάτη Φασουλή και τον Γιώργο Κιμούλη που μαζί με τους άλλους συναδέλφους τους όπως οι Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Καστάνη, Έφη Παπαθεοδώρου, Γιώργος Καραμίχος, Μαριάννα Τουμασάτου, Γεράσιμος Γεννατάς, Άκης Σακελλαρίου κ.ά. ενώνουν τις δυνάμεις τους και στο τραγούδι.

Ένα τελείως διαφορετικό «Super Deal» έχει ετοιμάσει στις 22.00 στον ANT1 ο Χρήστος Φερεντίνος. Ποιος θα αναμετρηθεί με τον τραπεζίτη; Ο Αντώνης Ρέμος που θα επιλέξει τη βαλίτσα με το νούμερο 11 και με τη βοήθεια τριών φίλων του θα προσπαθήσει να κάνει ένα καλό παιχνίδι. Και θα τα καταφέρει, αφού μέχρι το τέλος θα κρατήσει μέσα στο παιχνίδι τα 300.000 ευρώ. Τα χρήματα θα προστεθούν στο ποσό που συγκεντρώθηκε από τον τηλεμαραθώνιο του σταθμού και στο τέλος ο Ρέμος θα πει και μερικά τραγούδια του.

Μέχρι και ένα εκατομμύριο ευρώ έχει σκοπό να μοιράσει στο ζωντανό «Πιο Μεγάλο Παζάρι» στις 23.00 στον Alpha ο Αντρέας Μικρούτσικος. Για τρεις ώρες περίπου οι συνεργάτες του παρουσιαστή θα βρεθούν σε ακριτικά χωριά, σε απομακρυσμένα στρατόπεδα αλλά και σε πολυκατοικίες της Αθήνας ώστε να βρεθούν οι τυχεροί που είτε πριν αλλάξει η χρονιά είτε όταν μπει ο καινούργιος χρόνος θα κερδίσουν αρκετά χρήματα.

Γιορτινή Σεμίνα

Την αρχή κάνει η Σεμίνα Διγενή την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς όπου παρουσιάζει στις 21.00 στον Alpha το τελευταίο για φέτος και άκρως εορταστικό «Κοίτα τι έκανες» με την Πέγκυ Ζήνα να ερμηνεύει τις επιτυχίες της αλλά και διαχρονικά λαϊκά τραγούδια. Βέβαια, η βραδιά θα μπορούσε να ονομαστεί «η Πέγκυ και οι άντρες της», καθώς η δημοφιλής τραγουδίστρια περιστοιχίζεται από δέκα ωραίους άντρες μεταξύ των οποίων οι: Μάριος Αθανασίου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Μιχάλης Μαρίνος, Γιάννης Αϊβάζης, Κώστας Καραφώτης κ.ά.

Πάει ο παλιός ο χρόνος

Την πρώτη μέρα του χρόνου η ΕΤ1 στις 12.15 θα μεταδώσει την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη συναυλία της φιλαρμονικής ορχήστρας της Βιέννης υπό τη διεύθυνση του Ζούμπιν Μέτα σε απευθείας σύνδεση με την αυστριακή πρωτεύουσα.

Το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς η ΝΕΤ στις 12.30 προβάλλει ένα αφιέρωμα στην 50χρονη πορεία του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ερμηνεύει αρκετές από τις μεγάλες του επιτυχίες κάνοντας μια αναδρομή στις πιο σπουδαίες στιγμές της καριέρας του.

Τέσσερις «πρωινοί» αντίπαλοι η Κατερίνα Ζαφείρη και ο Βαλεντίνο από τον «Καφέ με την Ελένη» και ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με την Ελίνα Κέφη από τον «Όμορφο κόσμο το πρωί» διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πρωτοχρονιάτικο «Distraction» στον Alpha στις 23.30. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης θα κάνει φιλότιμες προσπάθειες να τους αποσυντονίσει αλλά εκείνοι είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν.