Φύγε εσύ - έλα εσύ

04.09.2006
Δυσαρεστημένη έφυγε από τον Alpha, σύμφωνα με δήλωσή της, η Βέφα Αλεξιάδου, γιατί δεν την έβλεπε το κοινό της στην Αμερική και την Αυστραλία.

Δυσαρεστημένη έφυγε από τον Alpha, σύμφωνα με δήλωσή της, η Βέφα Αλεξιάδου, γιατί δεν την έβλεπε το κοινό της στην Αμερική και την Αυστραλία. Έτσι, αφού δεν έγινε η παραμικρή προσπάθεια ανανέωσης του συμβολαίου της, πήρε τις κατσαρόλες και τα τηγάνια της και σε λίγες βδομάδες θα τη δούμε στη νέα εντοιχισμένη κουζίνα της στο Alter. O Alpha όμως δεν θα μείνει χωρίς μαγειρική. Κάλυψε αμέσως το κενό με το νεαρό Ευτύχη Μπλέτσα, που για ένα χρόνο μαγείρευε «Στην κουζίνα της μαμάς» της ΕΤ3. Τώρα θα δούμε τις συνταγές του στην Κάντζα και στο τέλος θα λέει και ένα... τραγούδι!

Τι «Αποδείξεις», τι «Αποκαλύψεις». Και τα δύο από Άλφα ξεκινάνε. Βέβαια, η πρώτη εκπομπή είναι του Νίκου Ευαγγελάτου που την πήρε από τον Alpha και την πηγαίνει στον ANT1 και η δεύτερη του Νίκου Μάνεση που φεύγει από το κανάλι του Αμαρουσίου για το κανάλι της Κάντζας, ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε και στην παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου.

Από τις «Πρωινές σελίδες» του Σαββατοκύριακου στον Alpha μετακινείται στην πρωινή καθημερινή ζώνη του Mega. Ο λόγος για τον Γιώργο Οικονομέα, που είναι ο καινούργιος παρτενέρ του Δημήτρη Καμπουράκη. Το νέο δίδυμο θα πέσει για τα γερά στη μάχη της ενημέρωσης καθώς ο φετινός χειμώνας στην πρωινή ζώνη αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

Όσο για τον Στρατή Λιαρέλλη, το μέχρι πρότινος τηλεοπτικό έτερον ήμισυ του Καμπουράκη, επέστρεψε στα παλιά του λημέρια, δηλαδή στον ANT1. Εκεί θα τον βλέπουμε σε ρόλο σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Αρχικά οι φήμες τον ήθελαν να αναλαμβάνει και την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο φαίνεται πλέον απίθανο.

Ούτως ή άλλως, όταν πρωτοπαρουσίασαν την εκπομπή τους, ειπώθηκε και γράφτηκε ότι αντιγράφουν τον Θέμο Αναστασιάδη. Γιατί λοιπόν να μην αντικαταστήσουν το κενό του στον Alpha έστω και με μισή σεζόν διαφορά; Από τον Οκτώβριο λοιπόν η Μαρία Μπακοδήμου θα κουνά το μαγικό της ραβδάκι στο κανάλι της Κάντζας και μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο θα λένε «TV τιγκλόν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ