Έρχεται ο τρίτος κύκλος «Greys anatomy»

24.10.2008
Η διάσημη πετυχημένη σειρά «Greys anatomy», που ολοένα και κερδίζει έδαφος στους ελληνικούς πίνακες τηλεθέασης για λογαριασμό του ΑΝΤ1, μπαίνει οσονούπω στον τρίτο κύκλο της.

Η διάσημη πετυχημένη σειρά «Greys anatomy», που ολοένα και κερδίζει έδαφος στους ελληνικούς πίνακες τηλεθέασης για λογαριασμό του ΑΝΤ1, μπαίνει οσονούπω στον τρίτο κύκλο της. Το κανάλι του Αμαρουσίου μόλις διαπίστωσε ότι το ελληνικό κοινό άρχισε να κολλάει με τα ιατρικά περιστατικά που συμβαίνουν στο Σιάτλ, βγάζει από το συρτάρι του και άλλα επεισόδια (σ.σ.: από 30 Οκτωβρίου και κάθε βράδυ στις 23:00). Εξάλλου, έχει αγοράσει μέχρι και τον πέμπτο κύκλο της σειράς.

Τι θα δούμε προσεχώς; Πρώτα απ όλα δύο από τους ήρωες να παντρεύονται, ενώ μια άλλη θα στηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας Κάποιος θα αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και κάποιος άλλος θα γίνει εκατομμυριούχος.

Οι αγαπημένοι ήρωες βρίσκονται πλέον στον τρίτο και τελευταίο χρόνο της εκπαίδευσής τους στο νοσοκομείο «Γκρέις» του Σιάτλ, συνεχίζοντας τις προσπάθειές τους να ισορροπήσουν την επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή. Οι ζωές της Μέρεντιθ, της Ίζι, του Τζορτζ, της Κριστίνα και του Άλεξ φτάνουν σε κρίσιμη καμπή.

Τα αισθήματα της Μέρεντιθ (Έλεν Πομπέο) διχάζονται ανάμεσα στον Ντέρεκ (Πάτρικ Ντέμπσεϊ), ο οποίος είναι ακόμα «κολλημένος» με τη γυναίκα του, και έναν άλλο γοητευτικό χειρουργό. Παράλληλα, αποκαλύπτονται οι άγνωστες πτυχές του παρελθόντος της σε σχέση με τους γονείς της, ενώ η κατάσταση της μητέρας της επιδεινώνεται... Η Ίζι (Κάθριν Χέιγκλ) περνάει μια μεγάλη κρίση μετά από ένα τραγικό περιστατικό που σημαδεύει τη ζωή της και αποφασίζει να εγκαταλείψει την ιατρική, ενώ οι φίλοι της προσπαθούν να της συμπαρασταθούν και να τη μεταπείσουν. Συγχρόνως όμως η μοίρα της επιφυλάσσει ένα άλλο, απρόσμενα ευτυχές γεγονός! Ο Άλεξ (Τζάστιν Τσάμπερς) θα συνειδητοποιήσει ότι μάλλον δεν είναι πλασμένος για να γίνει πλαστικός χειρουργός. Ο Τζορτζ (Τι Αρ Νάιτ) έχει βρει πλέον το έτερόν του ήμισυ: την όμορφη και πλούσια χειρουργό Κάλι (Σάρα Ραμίρεζ). Όμως, αρχίζει ξαφνικά να βλέπει με άλλο μάτι μία από τις φίλες του

Τέλος, η σχέση της Κριστίνα (Σάντρα Ο) με τον Πρέστον (Ιζάια Ουάσινγκτον) συνεχίζεται παρά τις εντάσεις και τις διαφορές στους χαρακτήρες τους. Φτάνει λοιπόν η στιγμή να πάρουν τη μεγάλη απόφαση. Ωστόσο, θα προσπαθήσουν να κρατήσουν κρυφό ένα πρόβλημα του Πρέστον, που μπορεί να επηρεάσει την καριέρα του. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Α.Κ.