Ποιος τις πιάνει...

26.09.2008
Τι κοινό μπορεί να έχουν μια νοικοκυρά, μια καθηγήτρια, μια newscaster και μια πωλήτρια; Τέσσερις γυναίκες που οι δρόμοι τους δεν υπήρχε περίπτωση να συναντηθούν ποτέ
Τι κοινό μπορεί να έχουν μια νοικοκυρά, μια καθηγήτρια, μια newscaster και μια πωλήτρια; Τέσσερις γυναίκες που οι δρόμοι τους δεν υπήρχε περίπτωση να συναντηθούν ποτέ, παρά μόνο αν κάποιος το προκαλούσε Έτσι κι έγινε, όπως θα δούμε στη νέα κωμωδία μυστηρίου «Ποιος μας πιάνει», που ξεκινάει σύντομα στο Mega.

Τέσσερις γυναίκες (Ελισάβετ Μουτάφη, Τάνια Τρύπη, Τζένη Θεωνά και Μαρία Αντουλινάκη) άγνωστες μεταξύ τους καλούνται στο γραφείο ενός δικηγόρου για να τους ανακοινωθεί ότι είναι οι μοναδικές κληρονόμοι στη διαθήκη ενός άντρα Το πρόβλημα είναι ότι αυτόν τον άντρα δεν τον γνώριζε καμία.

Οι τέσσερις γυναίκες θα μπουν σε ένα παιχνίδι γρίφων προκειμένου να ανακαλύψουν τι πραγματικά συμβαίνει, ενώ θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μια σειρά από εμπόδια, δυσκολίες και επιθέσεις μέχρι να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Ποιος ήταν αυτός ο άγνωστος που τις έμπλεξε σ' αυτή την ιστορία; Ποιοι προσπαθούν να τις σταματήσουν και επεμβαίνουν στις έρευνές τους; Και τέλος, πόσο σίγουρος είσαι για τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου; Φιλική συμβουλή: Μην είσαι ποτέ!

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Γιάννης Διακάκης, ενώ τη σκηνοθεσία ο γνωστός μας από τις «Γοργόνες» Αντώνης Αγγελόπουλος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ