Πρεμιέρα στην ΤV

29.09.2008
Μπορεί η καινούργια καθημερινή σειρά του Mega «Τα μυστικά της Εδέμ» να ξεκίνησε πολύ δυναμικά, όπως φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο το team των σεναριογράφων δεν επαναπαύεται και ξεκινάει ήδη τα γκεστ, συνταγή που παραδοσιακά ελκύει τους τηλεθεατές.

Την προηγούμενη Πέμπτη και Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν στο Μπουρνάζι τα πρώτα γυρίσματα με τη συμμετοχή όχι κάποιου ηθοποιού, όπως όλοι θα ανέμεναν, αλλά μιας δημοφιλούς τραγουδίστριας, η οποία υποδύεται τον εαυτό της. Ο λόγος για τη Μαριάντα Πιερίδη, που δέχθηκε με χαρά την πρόταση των δημιουργών για ένα πέρασμα από τη δημοφιλή σειρά. Η εμφάνιση της τραγουδίστριας ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακή και αυτό οφείλεται στον προσωπικό της στυλίστα Σωτήρη Τσαγδή, ο οποίος ενημερώθηκε τελευταία στιγμή και έτρεχε στην κυριολεξία σαν τρελός, προκειμένου να φροντίσει την εικόνα της πολύ καλής του φίλης.

«Διαλέξαμε το glamour rock στυλ που ταιριάζει στη Μαριάντα, αλλά αρέσει και σε μένα», μας ανέφερε χαρακτηριστικά για τα ρούχα Balmain και Christopher Kane, τα παπούτσια Jimmy Choo και Cavalli, αλλά και τα κοσμήματα-αποκλειστικές δημιουργίες της Crystal pleasures. Αυτά προς το παρόν, καθώς ο στυλίστας θα επιμεληθεί και την εικόνα της Μαριάντας στην πίστα του «Ρόδον» στη Θεσσαλονίκη, όπου θα εμφανίζεται μαζί με τον Αντύπα και τον Χρήστο Πάζη.