Ποιος τις πιάνει

16.09.2008
Θυμίζει πολύ το «Παρά πέντε» έχει και τον ίδιο σκηνοθέτη, τον Αντώνη Αγγελόπουλο, μόνο που εδώ τα μέλη της παρέας που εξιχνιάζουν ένα μυστήριο είναι τέσσερα, και όλες γυναίκες.

Θυμίζει πολύ το «Παρά πέντε» έχει και τον ίδιο σκηνοθέτη, τον Αντώνη Αγγελόπουλο, μόνο που εδώ τα μέλη της παρέας που εξιχνιάζουν ένα μυστήριο είναι τέσσερα, και όλες γυναίκες. Στη νέα σειρά του Mega με τίτλο «Ποιος μας πιάνει» τέσσερις άγνωστες μεταξύ τους γυναίκες κληρονομούν από κάποιον άγνωστο τον αριθμό και το κλειδί μιας θυρίδας. Από εκεί αρχίζει η περιπέτειά τους και το κυνήγι ενός θησαυρού, που φυσικά τον θέλει και ο κακός της ιστορίας, ένας πολύ γοητευτικός και επικίνδυνος άντρας που ονομάζεται Κωνσταντίνος (Γιάννης Στάνκογλου). Οι ηρωίδες είναι η Κάτια (Τάνια Τρύπη), δημοσιογράφος που παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων σε μεγάλο κανάλι, η Χριστίνα (Ελισάβετ Μουτάφη), καθηγήτρια βιολογίας, η Ντόνα-Μαρία (Τζένη Θεωνά), πωλήτρια σε μπουτίκ που ονειρεύεται να γίνει σταρ, και η Ποτούλα (Μαρία Αντουλιανάκη), κλασική μητέρα από την Κρήτη.

Το σενάριο, που έχει πολύ σασπένς και ανατροπές, είναι του 22άχρονου Γιάννη Διακάκη, απόφοιτου του Θεάτρου Τέχνης, ο οποίος και θα υποδυθεί τον ακτιβιστή γιο της Ποτούλας. Η σειρά επρόκειτο να γυριστεί από πέρυσι με τίτλο «Μάντεψε ποιος» και πρωταγωνίστριες τη Μαρία Καβογιάννη και τη Μαρία Λεκάκη, αλλά τότε το σχέδιο είχε ναυαγήσει. Έτσι, φέτος οι τέσσερις ηρωίδες καλούνται να βρουν το μυστικό και το θησαυρό της θυρίδας, ενώ και ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο καλό ή κακό σε αυτό το κυνήγι, που ξεκινάει από την Κρήτη, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν και τα πρώτα γυρίσματα.