Σασμός: Οι πρωταγωνιστές αποχαιρετούν τη σειρά με αποκαλύψεις και backstage

09.07.2024
Σασμός: Οι πρωταγωνιστές αποχαιρετούν τη σειρά με αποκαλύψεις και backstage
Ολοκληρώθηκε χθες μετά από τρία χρόνια ο Σασμός

Η σειρά του Alpha που ειδικά τα πρώτα δύο χρόνια της προβολής της σάρωσε στις τηλεθέασεις και σε αυτόν τον τρίτο χρόνο κράτησε υψηλά νούμερα σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν έριξε αυλαία, ίσως όχι όπως θα περίμεναν οι τηλεθεατές της, αλλά με ένα γλέντι θα το έλεγ κανείς και λύτρωση.

Η συγκίνηση όλων για το τέλος της σειράς μεγάλη και κάποιοι από τους πρωταγωνιστές είπαν το δικό τους αντίο στους ήρωές τους μέσω Social. Η «Αργυρώ» στον δικό της αποχαιρετισμό αποκάλυψε και πώς τη φώναζε στα γυρίσματα ο Δημήτρης Ήμελλος. Βουρλάκι και όχι Βρουλάκη

«Πέρασαν λοιπόν τρία χρόνια … Κάπως είχα την ψευδαίσθηση ότι αυτή η ώρα του αποχωρισμού δεν θα ερχόταν ποτέ.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το κανάλι μας τον Alpha και όλους τους ανθρώπους πίσω από αυτό καθώς επίσης και τον παραγωγό μας τον κ. Καραγιαννη που πίστεψαν σε εμένα, την casting director μας που για δεύτερη φορά μου έδωσε ένα τεράστιο βήμα (σε ευχαριστώ από καρδιάς ) τους σκηνοθέτες μας έναν προς έναν , το υπέροχο συνεργείο μας που ήταν πάντα εκεί και χωρίς αυτό δεν θα γινόταν τίποτα και τέλος να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που βρέθηκα ανάμεσα σε αυτούς τους σπουδαίους ηθοποιούς και υπέροχους ανθρώπους. Τις Μαρίες μου ,τον Ορφέα μου, τον Ήμελλο (που τον έλεγα μπαμπά και γέλαγε και με έλεγε βουρλάκι και όχι Βρουλάκη ) την Ευγενία, την Δανάη, την Βέρα, την Στέλλα, τον Στέλιο, την Όλγα, την Σαντυ, τον Δημήτρη, την Μαριλίτα, τον Στρατή, τον Στάθη τον Κώστα και όλους όλους όλους !!!!
Σαν ψέμα. Στα επόμενα φίλοι μου. Καλό καλοκαίρι» έγραψε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.


Ενώ ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο «Αστέρης» της αποκάλυψε τι θα του λείψει από τον ήρωα που ενσάρκωσε για τρία ολόκληρα χρόνια:
«Απόψε τελειώνει και για εσάς αυτό το ταξίδι που λέγεται Σασμός. Εμείς τον αποχαιρετίσαμε μια εβδομάδα πριν! Σε κλίμα γιορτινό, με γέλια, σφιχτές αγκαλιές ,αιφνίδια δάκρυα , θερμές ευχαριστίες και ειλικρινείς υποσχέσεις ότι θα κρατήσουμε τις σχέσεις που δημιουργήθηκαν εκεί ,ζωντανές με κάποιο τρόπο… Το τελευταίο και μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως ανήκει σε όλους εσάς, που αγαπήσατε αυτή την σειρά με τρόπο που δεν περίμενε κανείς μας, που κάνατε αυτή την εμπειρία για εμάς μια εμπειρία ΖΩΗΣ και που με την αγάπη σας δώσατε κίνητρο σε όλους μας να παλεύουμε για τους ήρωές μας και να τους υπερασπιζόμαστε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο( το 500ό!!!)
Ευχαριστώ πολύ!
Αντίο Αστέρη, θα μου λείψει η γενναιοδωρία σου και ο τρόπος που αγαπούσες ολοκληρωτικά»


Ιδιαίτερα συγκινημένη και η Δανάη Παππά αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα λίγα αλλά απολαυστικά βίντεο από τα backstage των γυρισμάτων που δείχνουν καθαρά πόσο πολύ έδεσε αυτή η ομάδα.
«Σ Α Σ Μ Ο Σ Απόψε ολοκληρώνεται αυτό το ταξίδι που μας άλλαξε την ζωή. 3 χρόνια γέλια, κλάματα, τσακωμοί, γενέθλια, χάρες, λύπες, πάρτι, άγχος, κανονική οικογένεια..
Με μεγάλη συγκίνηση θα κάτσουμε σήμερα όλοι να δούμε αυτό το επεισόδιο..
Εγώ σας δείχνω άδω το 1% από το τι περάσαμε backstage, κάποια θα μείνουν απλά χαραγμένα στην μνήμη μας..
Ευχαριστώ προσωπικά όλους που μοιράστηκα αυτήν την εμπειρία και εσάς που μας βάλατε στο σπίτι σας και γίναμε μια τεράστια οικογένεια όλοι μαζί.
Σας αγάπησα και θα σας αγαπώ»

Τελευταία τροποποίηση στις 09.07.2024 - 03:02