Το προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα τρώει χαστούκι από τον γαμπρό και η Δέσπω το «παίζει» κυρά

23.05.2024
Το προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα τρώει χαστούκι από τον γαμπρό και η Δέσπω το «παίζει» κυρά
Τα πράγματα «σκοτεινιάζουν» ακόμη περισσότερο στο αρχοντικό του Προβιού.

Η Στάσα καταφθάνει ανήσυχη στο αρχοντικό αναζητώντας την κόρη της και θα έρθει και εκείνη αντιμέτωπη με την οργή του Γιωργίκη, αλλά και την παράξενη στάση της Δέσπως.

{https://www.youtube.com/watch?v=QkC_ectMgGk&ab_channel=AlphaTVGreece}

{https://www.youtube.com/watch?v=Q7gZoot6rug&ab_channel=AlphaTVGreece}

Την ίδια στιγμή ο Χρήστος παλεύει ακόμη με τους δικούς του δαίμονες.

Η Χάδω μετά από τις τελευταίες συνταρακτικές εξελίξεις στο αρχοντικό Προβιού, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, όμως η ευκαιρία να το πραγματοποιήσει θα της έρθει από εκεί που δεν το περιμένει.

{https://www.youtube.com/watch?v=xZ1LcL8f_Rs&ab_channel=AlphaTVGreece}

Παράλληλα, η επίσκεψη της Στάσας στο αρχοντικό θα την φέρει αντιμέτωπη με τις επιλογές της και θα την οδηγήσει σε αδιέξοδο. Την ίδια στιγμή η Κυριακούλα προσπαθεί να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν μετά τον θάνατο του Στράτου Ραζίνη και μια από αυτές είναι να προτρέψει την κόρη της να αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα.

Η Ζανέτ που βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την απειλή που δέχτηκε από τον Σωτηράκη, δηλώνει πως δεν τον φοβάται και θα κάνει αυτό που πρέπει. Ο Ζαφείρης όμως, που έχει αντίθετη άποψη, την πιέζει να μαζευτεί για να προφυλάξει τον εαυτό της αλλά και τον φιλοξενούμενο τους. Κι ενώ η κατάσταση στο αρχοντικό συνεχώς χειροτερεύει για την Ιουλία, ο Χρήστος προσπαθεί επανειλημμένως να επικοινωνήσει μαζί της τηλεφωνικά, χωρίς επιτυχία, γεγονός που του προκαλεί μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση.

{https://www.youtube.com/watch?v=wFtZUhlYVY8&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 23.05.2024 - 21:13