Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει ποιους τρεις ηθοποιούς ήθελε από την αρχή στη σειρά

22.05.2024
Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει ποιους τρεις ηθοποιούς ήθελε από την αρχή στη σειρά
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
Η δεύτερη σεζόν του Maestro έχει ήδη ξεκινήσει (και ήδη ολοκληρωθεί στο Netflix) και ο δημιουργός μοιράζεται μερικά ενδιαφέροντα μυστικά του.

Στα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της αγαπημένης σειράς που πραγματοποιούνται στους Παξούς ταξίδεψε η Δώρα Αναγνωστοπούλου και η εκπομπή της με τίτλο Stories, παρακολούθησε τα όσα γίνονται εκεί και μίλησε με μερικούς από τους βασικούς συντελεστές.

{https://www.instagram.com/p/C6s7vOataCB/}

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε την μερίδα του λέοντος στη συζήτηση και μοιράστηκε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα που δε γνωρίζαμε ενώ ξεκίνησε αποδίδοντας τα εύσημα στην ομάδα του όπου, όπως είπε, «ο καθένας πήρε τον ρόλο του και τον πήγε τρία επίπεδα πιο ψηλά από ό,τι εγώ είχα φανταστεί».

«Όλα λειτουργούν συμπληρωματικά και στο Maestro ήταν μία πολύ ωραία στιγμή, γιατί όλα άρχισαν να συμπληρώνουν το ένα το άλλο πολύ γλυκά. Είμαι πολύ τυχερός», δήλωσε χαρακτηριστικά.

{https://www.instagram.com/p/C7Js7pLNMoj/}

Εξαιρετικά ικανοποιημένος από κάθε ηθοποιό του δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αποκαλύπτοντας όμως πως δεν είχε επιλέξει όλους τους πρωταγωνιστές του από την αρχή. Μόνο για τρεις ήταν σίγουρος εκ των προτέρων. «Ξέρω τι θέλω από κάθε ηθοποιό. Ο Φάνης [Μουρατίδης], η Μαρία [Καβογιάννη] και ο Αντίνοος [Αλμπάνης] ήταν οι μόνοι τρεις ήρωες για τους οποίους ήξερα ότι θα γράψω από την αρχή. Όλους τους άλλους όχι», είπε χαρακτηριστικά.

{https://www.instagram.com/p/CybJ5saNZ34/?img_index=1}

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραδέχτηκε πως όσο περνά ο καιρός και ξέρει ακριβώς τι θέλει να πει και για ποιον, του φαίνεται πολύ βαρετό να γράφει για τον εαυτό του, επαναλαμβάνοντας πως η ερμηνεία είναι αυτό που θα άφηνε πιο εύκολα!

Όσο για το επόμενο βήμα του δημιουργού; Αυτό μάλλον θα τον βρει στον κινηματογράφο και όχι στην τηλεόραση πια. Μία ταινία για την οποία η ιδέα έχει ήδη γεννηθεί!

Τελευταία τροποποίηση στις 22.05.2024 - 12:22