Το προξενιό της Ιουλίας: Ένας χωρισμός, το μαχαίρωμα και η αντίστροφη μέτρηση για το «κακό»

13.03.2024
Το προξενιό της Ιουλίας: Ένας χωρισμός, το μαχαίρωμα και η αντίστροφη μέτρηση για το «κακό»
Με τον (πολύ) άσχημο τρόπο θα καταλάβει η Ιουλία ποιος πραγματικά είναι ο άντρας της. Αλλά θα είναι πια πολύ αργά να κάνει πίσω!

Στο τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας είδαμε όλοι (και μαζί και η Ιουλία) τη σοκαριστική σκηνή του βίαιου ξυλοδαρμού της Χάδως από τον αδελφό της, Γιωργίκη. Απόψε θα έχουμε τη συνέχεια.

45_10.png

Παρά τις εξηγήσεις που θα δώσει ο Γιωργίκης, η Ιουλία δεν μπορεί να ξεριζώσει τον φόβο από μέσα της και κάτι που θα της πει η Χάδω θα την κάνει ακόμη χειρότερα. «Δεν βλέπεις το μέλλον σου; Νομίζεις πως εσύ θα γλιτώσεις;».

{https://www.youtube.com/watch?v=cCzfvITtfbI&ab_channel=AlphaTVGreece}

Την ίδια στιγμή, καθώς ο Γρηγόρης με την Φιλιώ δίνουν λόγο, ο Στασινόπουλος τους αιφνιδιάζει με την χάρη που τους ζητάει. Στο μεταξύ, ο Επιφάνειος καθοδηγεί τον Χρήστο να ψάξει καλύτερα για το ημερολόγιο της μητέρας του, καθοδηγώντας τον να ερευνήσει το σημείο που ο ίδιος έθαψε τα γράμματά της.

Ταυτόχρονα, η Βαγγελίτσα που προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον Ρήγα, καβγαδίζει με τον Σωτηράκη και του μιλάει τόσο άσχημα, που η περηφάνια του δεν μπορεί να αντέξει.

{https://www.youtube.com/watch?v=DIb9StMwIrU&ab_channel=AlphaTVGreece}

Πόσο μάλλον, όταν αυτό το ακολουθεί και η απαξίωση της Ζανέτ, που έχει καταλάβει πια το διπλό του παιχνίδι. Αυτό δίνει τη χαριστική βολή στον Σωτηράκη ο οποίος θα επιτεθεί στον Ρήγα τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

56_25.png

Με την αφορμή, ιδού το νέο τραγούδι που χαρίζει στη σειρά ο Γιώργος Νταλάρας. Τίτλος του, «Κόκκινο Νυφικό».

{https://www.youtube.com/watch?v=FaYk_LosSPM&ab_channel=AlphaTVGreece}

Κατά γενική ομολογία, πάντως, κι ενώ η πρόθεση της Χάδως να υιοθετήσει ένα παιδί γίνεται γνωστή και βασικό σημείο τριβής μέσα στο αρχοντικό, ο τρόπος που όλοι επιμένουν να βάζουν τις δικές τους ανάγκες πάνω από των άλλων, δεν μπορεί παρά να είναι προάγγελος συμφορών…

{https://www.youtube.com/watch?v=g4Gdn9M9gZk&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 13.03.2024 - 17:36