Η Μάγισσα: Η μεγάλη σύγκρουση έρχεται και η Δαμιανή αναλαμβάνει νέο σκοτεινό ρόλο

12.03.2024
Η Μάγισσα: Η μεγάλη σύγκρουση έρχεται και η Δαμιανή αναλαμβάνει νέο σκοτεινό ρόλο
Η σύγκρουση μεταξύ Μάρκου και Τζανή είναι προ των πυλών αλλά και ο Αντρέι θα παίξει κάποιον ρόλο που ίσως μπερδέψει τα πράγματα.

10 επεισόδια πριν από το τέλος και στη Μάγισσα το ΑΝΤ1 έρχονται γοργές εξελίξεις με ανατροπές που δεν φανταζόμαστε.

Η εμφάνιση του Τζανή μπροστά στον Μάρκο και τον Μιχαήλ και η παραδοχή του πως βρήκε καταφύγιο στους Γερακάρηδες θα προκαλέσει σεισμό στους δυο πύργους, αλλά κι αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν τις δύο οικογένειες.

12_10.png

Ο δε Τζανής θα την πετάξει τη βόμβα και ο Μάρκος δεν θα ξέρει τι τον βρήκε. «Δε θα πείραζα τον γιο μου. Δικό μου παιδί ήτανε» θα πει ο Τζανής και ο ασκός του Αιόλου θα ανοίξει (ξανά). Πρώτη, βέβαια, επηρεάζεται η Μεταξία, η οποία θα βρεθεί στο μπουντρούμι.

56_23.png

Την ίδια στιγμή, όμως, και ενώ το όλο ζήτημα είναι μεταξύ του Μάρκου και του Τζανή, έχοντας ο μεν πρώτος στους Λασκαραίους στο πλευρό του και ο δεύτερος τους Γερακα΄ρηδες πια, δεν θα μείνει έτσι γιατί την ίδια στιγμή ο Αντρέι μαζεύει άντρες και ξεκινάει για τον πύργο των Λασκαραίων με σκοπό να διεκδικήσει τη θέση του. Κακό το timing αλλά ο χαμός θα γίνει.

{https://www.youtube.com/watch?v=Aw_vU4YGyZk&t=18s&ab_channel=ANT1TV}

Στο μεταξύ, η Θεοφανώ βεβαιώνεται για την ενοχή της Δαμιανής, τη στιγμή εκείνη έχει αναλάβει άλλον ρόλο για να βοηθήσει, φυσικά, τον γιο της να σωθεί. Ο Μάρκος δίνει διορία στους Γερακάρηδες να του παραδώσουν τον Τζανή κι εκείνος προτείνει στον Σπήλιο ένα παράτολμο σχέδιο μέρος του οποίου είναι η μητέρα του.

Η Δαμιανή αναλαμβάνει να ρίξει υπνωτικό στο κρασί από το οποίο θα πιούν όλοι εκτός του Μιχαήλ και του Μάρκου που θα λείπουν από τον πύργο και της Θεοφανώς που δεν τρώει μαζί τους έτσι κι αλλιώς, αλλά την οποία δεν αγγίζει κιόλας!

Όλοι θα κοιμηθούν κι εκείνη θα μπάσει στον πύργο τον Τζανή και τους Γερακάρηδες με τις επιπτώσεις να έρχονται ανυπολόγιστες!

Το ίδιο βράδυ, ανάβει το φυτίλι που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα…

{https://www.youtube.com/watch?v=lx_m0h7BvxQ&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 12.03.2024 - 14:59