Η Μάγισσα: Ο Μάρκος εντόπισε τη Θεοφανώ και το παιδί του και ο Βρώτσος αποθεώθηκε για μία ατάκα

28.02.2024
Η Μάγισσα: Ο Μάρκος εντόπισε τη Θεοφανώ και το παιδί του και ο Βρώτσος αποθεώθηκε για μία ατάκα
Τέρμα ο... μήνας του μέλιτος για τη Θεοφανώ και τον Αντρέι. Ο χρόνος τους ως οικογένεια (τουλάχιστον σε αυτή τη φάση) έφτασε στο τέλος του.

Το επεισόδιο της Τρίτης ήταν γεμάτο συναισθηματικές εξάρσεις με κυρίαρχη σκηνή αυτή όπου βλέπαμε παράλληλα την εξέλιξη του απαγχονισμού της Πολυξένης και την κηδεία της γριάς τσιγγάνας, σκηνή που είναι αγαπημένη και του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος μέσω Twitter.

{https://twitter.com/willie_conway/status/1762583680684339223}

Σε αυτή τη σκηνή βέβαια, εκτός από την ερμηνεία της εξαιρετικής Παρθενόπης Μπουζούρη ως Πολυξένη, οι χρήστες «χειροκρότησαν» δεόντως τον Βρώτσο ο οποίος λίγο πριν τη σπρώξει προς την τελευταία της ανάσα, της ψιθύρισε στ' αυτί ένα «Για τη Χάιδω», τιμώντας τη μνήμη της κοπέλας που αγάπησε και χάθηκε άδικα από το χέρι της Πολυξένης, καθώς η καψερή, βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή!

{https://twitter.com/FrauMariaP/status/1762568088233332811}

{https://twitter.com/Fairy_twitt88/status/1762567588129771659}

Το επεισόδιο στο οποίο παρακολουθήσαμε εν τάχει την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της Θεοφανώς μέσα στο σπιτικό που έφτιαξαν με τον Αντρέι σα να μην συνέβαινε τίποτα άλλο γύρω τους και στο τέλος τη γέννηση του γιου της με τον Μάρκο.

Όλο αυτό τον καιρό, ο Αντρέι επικοινωνούσε με τον Κανέλλο και αυτή την επικοινωνία, προφανώς, ανακάλυψε ο Μάρκος και έφτασε στο κατώφλι τους. Ο Αντρέι προσπαθεί να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά ο Μάρκος απειλεί να πάρει τη Θεοφανώ και το μωρό για να τους επιστρέψει στον πύργο και, προφανώς, θα τα καταφέρει.

23_4.png

{https://www.youtube.com/watch?v=Ut2nKNP6pFo&t=9s&ab_channel=ANT1TV}

Στο μεταξύ το πάθος ανάμεσα στον Μιχαήλ και την Αναστασία αναζωπυρώνεται, φέρνοντας νέα προβλήματα, καθώς ο Κανέλλος θα σταθεί απέναντι στον αδελφό του με μεγάλη ένταση.

85_1.png

Ο Νίκος Ψαρράς αποχαιρέτησε τον Κανέλλο του και ο Αναστάσης Ροϊλός αποθέωσε και τους δυο

Κι ενώ οι δυο σειριές μέρα με τη μέρα οδηγούνται στα άκρα και ένας καινούριος γδικιωμός φαίνεται πως είναι προ των πυλών, ο Αντρέι δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

23_5.png

{https://www.youtube.com/watch?v=Qd5CKTCu4b4&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 28.02.2024 - 14:06