Το προξενιό της Ιουλίας: «Φωτιά» στο σπιτικό του Στασινόπουλου και από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας

27.02.2024
Το προξενιό της Ιουλίας: «Φωτιά» στο σπιτικό του Στασινόπουλου και από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας
Η καλοσυνάτη συμπεριφορά του Γιωργίκη γλυκαίνει την Ιουλία απέναντί του. Την ίδια ώρα, ο Γρηγόρης πικραμένος και θυμωμένος με την Ιουλία αποφασίζει να στείλει προξενιό στη Φιλιώ. Κάτι που ο Στασινόπουλος δεν έχει πρόθεση να δεχθεί εύκολα οδηγώντας τη Φιλιώ σε μια απρόβλεπτη κίνηση.

Με αφορμή μια χάρη που του ζητάει, η Ιουλία και ο Γιωργίκης έρχονται πιο κοντά, την ίδια ώρα, που ο Χρήστος διεκδικεί να πάρει πίσω το παρελθόν που του κρύβουν τόσον καιρό.

Ο Στασινόπουλος, γυρίζοντας στο σπίτι του μετά την επίσκεψη στην Στάσα, έχει να αντιμετωπίσει την οργή της Κατερίνης, που διαισθάνεται ότι κάτι έχει αλλάξει ανάμεσά τους και τον απειλεί ότι θα φύγει. Ενώ ανοιχτό, παραμένει για τον Στασινόπουλο και το διπλό μέτωπο που έχει ανοίξει με τις κόρες του, που έχουν σηκώσει η καθεμιά, το δικό της μπαϊράκι!

{https://www.youtube.com/watch?v=8Aw9ij_TRl0&t=1s&ab_channel=AlphaTVGreece}

Στο μεταξύ, η Κερασίνα «ψήνει» ένα νέο προξενιό που θα αναστατώσει τον Τύρναβο, αλλά ο Στασινόπουλος γίνεται έξω φρενών γιατί πρόκειται για προξενιό που έστειλε ο Γρηγόρης για τη Φιλιώ

{https://youtu.be/8Aw9ij_TRl0}

Κάποιοι θα τρελαθούν απ' τη χαρά τους και κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους.

45_6.png

Όσο για τον άλλο έρωτα στην οικογένεια του Στασινόπουλου; Ο διοικητής δεν τρώει... κουτόχορτο και προειδοποιεί τον Ρήγα για τη Βαγγελίτσα. Τι μέλλει γενέσθαι όμως, θα φανεί!

{https://youtu.be/VWd1UXkvBg0}

Ένα χτύπημα στην πόρτα του Γρηγόρη, θα τον φέρει αντιμέτωπο με ένα πρόσωπο, που μέσα στη νύχτα, ζητάει να βρει καταφύγιο στο σπίτι του ενώ την ίδια ώρα, η Φρόσω, βλέποντας την Στάσα αναστατωμένη απ’τα μπλεξίματα του γιού της, της βάζει μια ιδέα που την ιντριγκάρει, αλλά την φέρνει αντιμέτωπη και με τη δική της μοίρα, βάζοντας περίεργες σκέψεις μπαίνουν στο μυαλό της Στάσας

{https://youtu.be/L_2DJnpM4V4}

Ιδού και το trailer για μια πιο γενική εικόνα.

{https://www.youtube.com/watch?v=sy3ZCvCoaX8&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 27.02.2024 - 18:35