Το προξενιό της Ιουλίας βάφεται με αίμα - Ο βίαιος θάνατος που θα συγκλονίσει

17.01.2024
Το προξενιό της Ιουλίας βάφεται με αίμα - Ο βίαιος θάνατος που θα συγκλονίσει
Ναι, ο γάμος της Ιουλίας με τον Γιωργίκη θα γίνει αλλά αυτό που θα συμβεί πολύ γρήγορα δεν το φαντάζεσαι!

Σήμερα, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου επιστρέφει στη μικρή οθόνη και Το Προξενιό της Ιουλίας στον Alpha και έρχεται με γάμο, έναν γάμο που αλλάξει τις ζωές των πρωταγωνιστών για πάντα, αφού θα βαφτεί με αίμα.

Η Ιουλία, όπως έχουμε δει, δέχθηκε να παντρευτεί τον Γιωργίκη Προβιό, παρότι δεν έχει αισθήματα για εκείνον, για χάρη του παιδιού που περιμένει. Ο γάμος γίνεται όμως πολύ σύντομα έχουμε τραγικά νέα.

Η ιστορία θα βρεθεί λίγο χρόνο μπροστά για να γυρίσει πάλι λίγο πίσω!

Ο αιφνίδιος, βίαιος θάνατος του Λαρισαίου μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιού και η μυστηριώδης εξαφάνιση του ανήλικου παιδιού από τον γάμο του με την Τυρναβίτισσα Ιουλία Σκούταρη, κινητοποιεί τον επιστήθιο φίλο του Κωστή Στασινόπουλο, διοικητή της τοπικής χωροφυλακής, να βρει την λύση του μυστηρίου.

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ επιστρέφει στον πύργο αλλά η επική σκηνή με Μάρκο και Αντρέι δεν ξεπερνιέται

Η άκρη του νήματος σ’αυτή την περίεργη υπόθεση, μας γυρνά πίσω στην ιστορία του προξενιού της Ιουλίας, που το φθινόπωρο του 1959, δέχεται να παντρευτεί τον κατά πολύ μεγαλύτερό της μεγαλοκτηματία. Τότε, ο Κωστής Στασινόπουλος, κουμπάρος στον πρώτο γάμο του Γιωργίκη Προβιού με την αδικοχαμένη Ευγενία, δέχεται την πρόταση του φίλου του να’ ναι κουμπάρα στον γάμο η μεγάλη του κόρη, Φιλιώ, προοπτική στην οποία αντιδρά έντονα, τόσο η ίδια, όσο και η Ιουλία. Κι ενώ η Κυριακούλα ανησυχεί για το πώς θα αντιδράσει ο γιός της σ’ αυτόν το γάμο και φροντίζει να απελευθερώσει από τα κρατητήρια της χωροφυλακής τον πιστό επιστάτη της οικογένειας Ζαφείρη προκειμένου να την βοηθήσει, ο Γρηγόρης, απελπισμένος από τις εξελίξεις, σκέφτεται πώς θα μπορέσει να ματαιώσει αυτόν τον γάμο.

{https://www.youtube.com/watch?v=3u530XnCtv4&t=1s&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.01.2024 - 19:09