Η Μάγισσα: Ούτε ο Μάρκος, ούτε ο Αντρέι - Με άλλον Λάσκαρη είναι ερωτευμένη η Θεοφανώ

14.12.2023
Η Μάγισσα: Ούτε ο Μάρκος, ούτε ο Αντρέι - Με άλλον Λάσκαρη είναι ερωτευμένη η Θεοφανώ
«Σφάζονται» οι άντρες στην ποδιά της Θεοφανώς αλλά εκείνη παραδέχεται δημόσια την «καψούρα» της για άλλον.

Η Μάγισσα του ΑΝΤ1 κερδίζει ολοένα και περισσότερο την καρδιά των τηλεθεατών με το ενδιαφέρον τους να διατηρείται αμείωτο από τις ενδιαφέρούσες εξελίξεις και τις συζητήσεις για επόμενο κύκλο (ή και επόμενους κύκλους) να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη!

Πρωταγωνίστρια η Έλλη Τρίγγου, που ερμηνεύει τη Θεοφανώ, ή αλλιώς, τη Μάγισσα του τίτλου. Η υπηρέτρια των Λασκαραίων αγαπούσε από μικρή τον Μάρκο και όταν εκείνος της εκδήλωσε επίσης τα αισθήματά του δεν μπόρεσε παρά να λυγίσει και να ζήσει τον έρωτά της μαζί του, έστω και για λίγο αφού ήξερε από την αρχή ότι αυτό δεν θα είχε μέλλον.

1_122.png

Το σμίξιμό τους όμως είχε ως αποτέλεσμα την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς και παρότι οι δυο τους έκαναν όνειρα να φύγουν και να ζήσουν τις δικές τους ζωές μακριά από όλους τελικά, για πολλούς και διάφορους λόγους αυτό όχι μόνο δεν έγινε αλλά αντίθετα από το ότι ήθελε η κοπέλα, το μυστικό της αποκαλύφθηκε και ανακάστηκε να δεχτεί την απόφαση του Μάρκου να ζήσει τη ζωή της ως σύγκριά του και το παιδί της να το μεγαλώσει η γυναίκα εκείνου, η Μεταξία.

Στο μεταξύ, στο πλάνο έχει μπει και ο Αντρέι Σιντόροφ, Ρώσος και μέλος της Φιλικής Εταιρείας που ήρθε στη Μάνη για να προετομάσει το έδαφος για την Επανα΄σταση ο οποίος φαίνεται να έχει έρθει πολύ κοντά με τη Θεοφανώ με μια έλξη που προφανώς νιώθουν και οι δύο αλλά ουδείς έχει ακόμη αναγνωρίσει γι' αυτό που είναι. Ο Σιντόροφ θα αποδειχτεί σύντομα ότι είναι ο Ανδρέας Λάσκαρης, γιος του Τζανέτου Λάσκαρη, αρχηγού της οικογένειας, ξάδελφος του Μάρκου και επί της ουσίας ο επόμενος αρχηγός.

2_18.png

Μάρκος και Αντρέι κονταροχτυπήθηκαν ήδη για τη Θεοφανώ με τον πρώτο να «μαρκάρει» την περιοχή του, τον δεύτερο να του δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν ιδρώνει και το κοινό να τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του!

Οι εξελίξεις αναμένονται, βέβαια, στα επόμενα επεισόδια, όμως αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι μία ιστορία που μοιράστηκε η Έλλη Τρίγκου, στην οποία τη βλέπουμε αγκαλιά με τον Μιχαήλ Λάσκαρη, τον πατέρα του Μάρκου και αφέντη της στη σειρά. «Καψούρα μαζί σου στου χρόνου του διηνεκές», γράφει η ηθοποιός στη λεζάντα, αναφερόμενη, φυσικά στον Γιώργο Γάλλο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί ξανά στις Μέλισσες για τις προηγούμενες τρεις σεζόν.

magissa.jpg

Τα αισθήματα είναι αμοιβαία, προφανώς, καθώς την αρχική ανάρτηση είχε κάνει ο Γιώργος Γάλλος ο οποίος μοιράστηκε δυο αγκαλιές τους, από τις δυο δημοφιλείς σειρές. Αριστερά τους βλέπουμε ως Θεοφανώ και Μιχαήλ Λάσκαρη από της Μάγισσα και δεξιά ως Ασημίνα Σταμίρη και Μιλτιάδη Σεβαστό στις Άγριες Μέλισσες.

ellie_giorgos.jpg

Ταξιδιώτες στον χρόνο. Internal Love», γράφει στη δική του λεζάντα ο Γιώργος Γάλλος και ιδού η ανάρτηση ως έχει.

{https://www.instagram.com/p/C0xFKfMry0D/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.12.2023 - 17:56