Η Μάγισσα: Η αντίδραση του Μάρκου στον γάμο της Θεοφανώς, η προδοσία και ένα όραμα που αλλάζει τα πάντα

20.11.2023
Η Μάγισσα: Η αντίδραση του Μάρκου στον γάμο της Θεοφανώς, η προδοσία και ένα όραμα που αλλάζει τα πάντα
Η εγκυμοσύνη της Θεοφανώς σε λίγο δεν θα κρύβεται αλλά την ίδια στιγμή ο Μάρκος δεν μπορεί να κρύψει τα αισθήματά του για την απόφαση που πήρε εκείνος για την ίδια και το παιδί τους.

Η Θεοφανώ με τον Φρίξο πήραν την απόφαση να παντρευτούν αλλά και να φύγουν από τον πύργο και ο Μάρκος πήγε να ζητήσει τα «ρέστα» από τη Θεοφανώ σε μια συζήτηση γεμάτη ένταση και συναισθήματα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

{https://www.youtube.com/watch?v=qhK--WsMJP4&ab_channel=ANT1TV}

Την ίδια στιγμή, στον πύργο των Γερακάρηδων, η Κυπριανή προτείνει στον Σπήλιο να φύγει με την οικογένειά του απ’ τη Μάνη, όμως δεν φαίνεται να τα καταφέρνει.

1_108.png

Η Κυπριανή συγκεντρώνει τους καπετάνιους του τόπου της, προσπαθώντας να τους πείσει να συνταχθούν στο πλευρό του Σπήλιου, για να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους. Θα προλάβει να τους αλλάξει γνώμη, όσο ο Σπήλιος περνάει στην αντεπίθεση;

6_9.png

Στο μεταξύ, ο Αντρέι θα πληροφορηθεί απ’ τον Κανέλλο μια περίεργη ιστορία απ’ το παρελθόν του ρασοφόρου, που θα τον βάλει σε σκέψεις και στην ουσία ενεργοποιεί το κομμάτι της ιστορίας που θα αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα του «Ρώσου».

Η σχέση της Θεοφανώς με την Αγάθη φτάνει στα άκρα με τη νεαρή κοπέλα να πλησιάζει να νιώσει τη μεγαλύτερη προδοσία από τον πιο δικό της άνθρωπο. Η καλόγρια αποφασίζει να αποκαλύψει σε όλους τις δυνάμεις της Θεοφανώς, καλυμμένες με ένα αρνητικό πέπλο όμως, πρα΄γμα που δεν θα έχει καλές εξελίξεις, τη στιγμή, μάλιστα που η Θεοφανώ έχει ένα ακόμη όραμα που της αποκαλύπτει ξεκάθαρα την ταυτότητα του δολοφόνου του μωρού.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Εμρέ θα δεχτεί μια επίσκεψη από τον προδότη των Γερακάρηδων, που δεν είναι άλλος από τον Πετρούνη. Ο νεαρός Γερακάρης παίρνει μια πρωτοβουλία που ελπίζει ότι θα εκτονώσει την κατάσταση με τους Τούρκους. Θα τα καταφέρει; Μένει να το δούμε κι αυτό...

5_6.png

Προς το παρόν, ιδού το trailer για το επεισόδιο της Δεύτερας 20/11.

{https://www.youtube.com/watch?v=_L2p_qCr5vg&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.11.2023 - 14:49