Οι Πανθέοι: Η ταυτότητα του νόθου παιδιού, η αντίδραση της Μάρμως και ο Ισίδωρος... στη μέση

21.11.2023
Οι Πανθέοι: Η ταυτότητα του νόθου παιδιού, η αντίδραση της Μάρμως και ο Ισίδωρος... στη μέση
Τέρμα τα ψέματα για την οικογένεια των Πανθέων... Ένα ένα τα ένοχα μυστικά βγαίνουν στη φόρα.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο μεγαλύτερος γιος της οικοένειας, ο Ισίδωρος, βρίσκεται σχεδόν πάντα μέσα στο «μα΄τι του κυκλώνα».

Αφού γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της παράνομης σχέση του Κίτσου και της Μάρμως ο Ισίδωρος αποφασίζει να μην αντιδράσει και κάνει τον ανήξερο μπροστά τους, ακούγοντας τις δικαιολογίες τους. Η Μάρμω όμως, πανικόβλητη μετά από αυτό, διώχνει ξανά τον Κίτσο και παρά τις αντιρρήσεις της Σεβαστής, αποφασίζει να αποκαλύψει στον Ανδρέα όλη την αλήθεια…

Ενώ ο Ανδρέας προσπαθεί να διασώσει τη θεία Καλή μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, η παρουσία των αδελφών του στην κλινική δυσχεραίνει την έκρυθμη ψυχολογική του κατάσταση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, μία ακόμη αντιπαράθεση με τη Χρυσοστόμη, με τον Ανδρέα να την κατηγορεί ότι δεν σέβεται τις επιλογές του…

4_2.png

Ο Ισίδωρος είναι αντιμέτωπος με ακόμη ένα οικογενειακό μυστικό. Το ημερολόγιο του πατέρα του αποκαλύπτει ξεκάθαρα ποιο από τα αδέρφια είναι το νόθο παιδί. Η Χρυσοστόμη τρέχει μήπως και τον προλάβει, όμως πλέον είναι αργά. Αυτό που τόσα χρόνια προσπαθούσε να διαφυλάξει με όλες τις δυνάμεις της βγαίνει σιγά σιγά στο φως και απειλεί τις ισορροπίες στην οικογένεια… Ο λόγος για τον Ανδρέα λοιπόν, ο οποίος είναι καρπός του έρωτα της Νένας, της μητέρας τους, συζύγου του Βλάσση Πανθέου με τον αδελφό εκείνου και συζύγου της Καλής, Θαλή, ο οποίος ζει μεν, εξαφανισμένος δε!

{https://www.youtube.com/watch?v=IjvcAHgDcRw&ab_channel=SKAI.gr}

Η Βέτα, την ίδια στιγμή, προσπαθεί να πείσει τον Θωμά να απομακρυνθεί από τη Λιάνα ενόψει του γάμου της. Κι ενώ ο Μαρμάρης ενημερώνει την Πέλλα για τη σύλληψη της Ματούλας και τη διαβεβαιώνει πως, δήθεν, θα κάνει τα πάντα για να τη βγάλει από τη φυλακή, ο Στάθης, εμβρόντητος από την ξαφνική εξαφάνιση της αγαπημένης του, καταλήγει σε βιαστικά συμπεράσματα για τις προθέσεις της απέναντί του.

{https://www.youtube.com/watch?v=8NI-32ZPJnI&ab_channel=SKAI.gr}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.11.2023 - 14:28