Η Μάγισσα: Αύριο αποκαλύπτεται ο δολοφόνος - Με την αφορμή θυμήσου τι έγινε μέχρι εδώ

05.11.2023
Η Μάγισσα: Αύριο αποκαλύπτεται ο δολοφόνος - Με την αφορμή θυμήσου τι έγινε μέχρι εδώ
Ένα πολύ δυνατό επεισόδιο αναμένεται αύριο για τη Μάγισσα. Είσαι έτοιμη;

Αύριο αποκαλύπτεται ο δολοφόνος του μωρού, όπως μας έχουν προϊδεάσει με τα trailer οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 και τα σενάρια που θέλουν τη Δαμιανή πίσω από την απίθανη πράξη μάλλον επιβεβαιώνονται, όπως επίσης και ο σκοτεινός ρόλος της Πολυξένης.

Περιμένοντας, αποκαλύψεις, ας θυμηθούμε τι συνέβη στο τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας, όπου, μεταξύ άλλων, ο Φρίξος αντιλαμβάνεται (με πολύ πόνο και απογοήτευση) ότι η Μορφούλα τον πρόδωσε! Κι όμως, έτσι έγινε.

1_93.png

Η Θεοφανώ με τον Μάρκο έζησαν (ξανά) τον έρωτά τους, όμως από τη στιγμή που ο Βρώτσος έμαθε ότι εκείνη με τον Φρίξο έγραψαν το σημείωμα που τον κατηγορούσε χρειάστηκε να αποκαλυφθούν και στον Μάρκο, ο οποίος έμαθε για το όραμά της με το κλειδί που άνοιξε τη μυστική πόρτα τη μέρα που σκοτώθηκε το μωρό.

Η Μάγισσα: Ο Λευτέρης Χαρίτος αποκαλύπτει ένα μυστικό για τη σκηνή της ξιφομαχίας μεταξύ Μιχαήλ και Σπήλιου

Στο μεταξύ, η Δαμιανή είχε μία έντονη συζήτηση με τον Τζανή ενώ η Σκεύω ζητά από τον Μισέλ να φύγει από το κάστρο όσο είναι ακόμη καιρός (γνωρίζοντας το μέλλον που του ετοιμάζουν οι δικοί της). Εκείνος δεν την εγκαταλείπει και την «τρελαίνει» αποκαλύπτοντάς της πως για καμία άλλη γυναίκα δεν έχει νιώσει έτσι μέχρι στιγμής. Μάλλον, όμως, κι εκείνος, τώρα αρχίζει να αντιλαμβάνεται πού έχει μπλέξει..

2_16.png

Μέχρι να δούμε τη συνέχεια, λοιπόν, ιδού μια γερή υπενθύμιση του προηγούμενου επεισοδίου για να έχεις φρέσκα τα τελευταία γεγονότα.

{https://www.youtube.com/watch?v=B7a3LPYNdm8&ab_channel=ANT1TV}

Και ύστερα από αυτό το reminder, ιδού και μια γεύση του επεισοδίου της Δευτέρας, όπου ο δολοφόνος του μωρού αποκαλύπτεται. Σ' εμάς μόνο; θα δείξει.

{https://www.youtube.com/watch?v=U34WvJ23QPQ&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 02.11.2023 - 16:32