Το προξενιό της Ιουλίας: Γιωργίκης στέλνει το προξενιό αλλά η Χάδω αποκαλύπτει το «μαύρο» μυστικό του

18.10.2023
Το προξενιό της Ιουλίας: Γιωργίκης στέλνει το προξενιό αλλά η Χάδω αποκαλύπτει το «μαύρο» μυστικό του
Μαύρα σύννεφα μαζεύονται πάνω από τη νέα απόφαση της Ιουλίας και του Γρηγόρη να κλεφτούν! Οι εξελίξεις θα τους προλάβουν.

Ο Γιωργίκης, αποφασισμένος να προχωρήσει στη ζωή του με τη νεαρή και όμορφη Ιουλία, παίρνει την πρωτοβουλία και της στέλνει με την Κερασίνα προξενιό. Έξαλλη με αυτή του την απόφαση η αδελφή του Χάδω, επισκέπτεται τον κουμπάρο και στενό του φίλο, Κωστή Στασινόπουλο, προκειμένου να παρέμβει για να τον συνετίσει και να τον αποτρέψει από έναν γάμο με μια 20χρονη κοπέλα, που θα μπορούσε να’ ναι κόρη του, ενώ στο αρχοντικό τους, από μια παρεξήγηση, ο Χρήστος και η Στεφάνια πιστεύουν ότι το προξενιό, αφορά τον γιό του και όχι για τον εαυτό του.

Τα πράγματα σαφώς θα περιπλακούν.

1_78.png

Και ενώ η Στάσα με την Ιουλία επισκέπτονται το σπίτι που σκοπεύουν να μείνουν στη Λάρισα για να δουν τι επισκευές θα χρειαστούν, ο Γρηγόρης θα βρει την ευκαιρία να συναντήσει ξανά την Ιουλία και δίνοντας νέους όρκους αγάπης να την πείσει πως με την πρώτη ευκαιρία θα φύγουν μαζί για την Αθήνα.

Δυναμική είσοδο για το Προξενιό της Ιουλίας - Νέα ανατροπή στην κορυφή της τηλεθέασης

Αγνοούν και οι δυο, το προξενιό του Προβιού που η Κερασίνα πάει στην Στάσα και το οποίο θα δημιουργήσει τέτοιο πανικό στην Ιουλία, που θα την φέρει για μια ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον θάνατο…

2_12.png

Αυτό που κρατα΄με όμως από το sneak preview που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι οι αποκαλύψεις της Χάδως για τον βίαιο (όπως προκύπτει) χαρακτήρα του αδελφού της, ο οποίος ξυλοφόρτωνε την πρώην γυναίκα του και μητέρα του Χρήστου και, εκείνη θεωρεί βέβαιό ότι θα κάνει το ίδιο και στο νέο κορίτσι, αν η μητε΄ρα της «τρελαθεί» και του τη «δώσει».

{https://www.youtube.com/watch?v=n8EQgtPhmRQ&ab_channel=AlphaTVGreece}

Ιδού και το trailer για μία ευρύτερη εικόνα.

{https://www.youtube.com/watch?v=t9X6j1Zm2-w&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.10.2023 - 14:27