Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ μαθαίνει την αλήθεια για τη μητέρα της και έχουμε reunion για Νικηφόρο και Ασημίνα

09.10.2023
Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ μαθαίνει την αλήθεια για τη μητέρα της και έχουμε reunion για Νικηφόρο και Ασημίνα
Ακόμη μία τηλεοπτική εβδομάδα εξελίξεων ξεκινά για τη Μάγισσα του ΑΝΤ1 και το κοινό έχει ακόμη έναν λόγο να ανυπομονεί.

Ύστερα από κενό λίγων ημερών (καθώς η Μάγισσα του ΑΝΤ1 προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη) το κοινό είναι έτοιμο να ξαναμπεί στον κόσμο του Game of Thrones της Μάνης, όπως συνηθίζουμε να αποκαλούμε το νέο πόνημα των δημιουργών της άλλης επιτυχίας του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Τι θα δούμε, λοιπόν στη συνέχεια;

Αρχικά στο επεισόδιο της Δευτέρας, θα δούμε τον Μιχαήλ να ζητά απ’ τον Αντρέι (και επίσημα) ν’ αναλάβει τις έρευνες για τον φόνο του εγγονού του, με τις υποψίες να πέφτουν αρχικά όλες πάνω στον Βρώτσο. Ο Αντρέι ανακρίνει όλο το προσωπικό, ενώ η Θεοφανώ τραβά ιδιαίτερα την προσοχή του και σε αυτό ακριβώς το σημείο έχουμε ένα deja vu καθώς το κοινό δεν έχει ξεχάσει τον έρωτα της Ασημίνας Σταμίρη με τον Νικηφόρο Σεβαστό στις Άγριες Μέλισσες.

{https://twitter.com/elle8694/status/1709656476334055741}


Στα υπόλοιπα μέτωπα, ο Κανέλλος ανακαλύπτει τα οστά του αδερφού του Τζανέτου, φέρνοντας στην επιφάνεια μια σύγκρουση πολλών χρόνων με τον Μιχαήλ, ο οποίος αρνείται ότι είναι εκείνου.

%ce%b7-%ce%bc%ce%ac%ce%b3%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%b1-%ce%b7-%ce%b8%ce%b5%ce%bf%cf%86%ce%b1%ce%bd%cf%8e-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bb%ce%ae%ce%b8%ce%b50

Ο Πετρούνης βρίσκει τον Γάλλο αρχαιολόγο Μισέλ ντε Μποφόρ και τον οδηγεί στον πατέρα του, Σπήλιο, προκειμένου να τους βοηθήσει με την ανεύρεση του θησαυρού.

Ο Μανόλης και η Αγάθη ταραγμένοι που η Θεοφανώ ανακάλυψε τη σπηλιά, που ζούσε η μητέρα της, αποφασίζουν να της πουν την αλήθεια για το παρελθόν της.

Ιδού και το τρέιλερ.

{https://www.youtube.com/watch?v=oReD4_fnLNU&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 09.10.2023 - 14:02