Η Σία Κοσιώνη «νικήτρια» της εκλογικής βραδιάς - Το εντυπωσιακό ντύσιμο και το μήνυμα στον γιο της

09.10.2023
Η Σία Κοσιώνη «νικήτρια» της εκλογικής βραδιάς - Το εντυπωσιακό ντύσιμο και το μήνυμα στον γιο της
Βραδιά εκλογών η χθεσινή (8/10/2023) και ο αγώνας δεν «παίχτηκε» μόνο στην κάλπη αλλά και στα τηλεοπτικά πλατό.

Αφού συνόδευσε τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, στο εκλογικό κέντρο, νωρίτερα, η Σία Κοσιώνη έλαβε θέση στο στούντιο του ΣΚΑΪ προκειμένου να καλύψει ειδησεογραφικά τη μεγάλη βραδιά.

{https://www.instagram.com/p/CyJFw4FMFJb/}

Φουλ του μωβ, λοιπόν, η εμφάνιση της δημοσιογράφου που ήταν κάπως πιο τολμηρή απο΄ ό,τι συνήθως και σε γενικές γραμμές χειροκροτήθηκε από το κοινό. Στην ίδια, έντονη απόχρωση τόσο η ολόσωμη φόρμα με το εντυπωσιακά ασύμετρο ντεκολτέ, όσο και η σκιά στα μάτια της αλλά και τα μακριά σκουλαρίκια που επε΄λεξε η κυρία Κοσιώνη.

Οι κυρίες της ενημέρωσης γέμισαν χρώμα τις οθόνες μας | People & Style Ειδήσεις

Ύστερα από μια μεγάλη νύχτα η anchor woman του ΣΚΑΪ αποχαιρέτησε τον κόσμο με ένα χαμόγελο και μια ευχή για τον γιο της, Δήμο, ο οποίος γιόρταζε τα 6α γενέθλιά του.

Όσο για τη μάχη της τηλεθέασης, το ΣΚΑΪ και η Σία Κοσιώνη τερμάτισε πρώτο τη βραδιά με 12,4% στην τηλεθέαση και στη δεύτερη θέση ήρθε το Mega με 10,9%.

Η επίσης πάντα κομψότατη Ράνια Τζίμα είχε επιλέξει (για ακόμη μια φορά ) το λευκό που αγαπά, αλλά αυτή τη φορά σε ένα λευκό μίνι φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες.

raniatzima.jpg

Έντονο φούξια κοστούμι για την Εύα Αντωνοπούλου στο Open. Κοντά της, η δημοσιογράφος είχε την Έλλη Στάη, η οποία είχε επιλέξει ένα σατέν κοστούμι σε ροζ παστέλ αποχρώσεις για τη βραδιά.

καναλια

καναλια

Στον ΑΝΤ1, πλάι στον Νίκο Χατζηνικολάου, η Μαρία Αναστασοπούλου επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα.

2_11.png

1_71.png

Total black και η εμφάνιση της Αντριάννας Παρασκευοπούλου στην ΕΡΤ.

καναλια

Τελευταία τροποποίηση στις 09.10.2023 - 13:16