Σασμός: Το νέο trailer πριν από την πρεμιέρα προκαλεί ανατριχίλα

15.09.2023
Σασμός: Το νέο trailer πριν από την πρεμιέρα προκαλεί ανατριχίλα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ανεβαίνει η αυλαία για τον τρίτο και τελευταίο κύκλο του Σασμού και ο κόσμος μετρά ήδη αντίστροφα.

Ο επίλογος (όνομα και πράγμα καθώς έτσι ονομάζεται η τρίτη σεζόν της σειρά) ξεκινά να γράφεται από την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου.

Οι συντελεστές της δημοφιλούς σειράς ετοιμάζονται να πιάσουν το νήμα των ιστοριών τους από εκεί που το άφησαν πριν από το καλοκαίρι και αν νομίζεις ότι θα υπάρξει κάποια από τις εξελίξεις που θα κάνει το χειλάκι σου να γελάσει, απατάσαι πλάνην οικτρά.

Πάλι μέσα στη «μαυρίλα» θα έρθει και αυτός ο κύκλος και αυτό δεν το αναφέρουμε με αρνητικό πρόσιμο καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν πως όχι μόνο δεν κοστίζει αυτό στην απήχηση που έχει στο κοινό αλλά την μπουστα΄ρει κιόλας. Απλά το καταθέτουμε ως γεγονός .

Το trailer που μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα δίνει μια γερή γεύση του τι να περι΄μενει κανείς και τινάζει την αγωνία στα άκρα ενώ δύο νέα πρόσωπα έρχονται να αναστατώσουν την Άνω Ποριά.

Εκτός από τον Βασίλη Μπισμπίκη είσοδο στη σειρά κάνει και η Πηνελόπη Τσιλίκα (σε ξανθιά έκδοση, όμως) η οποία θα ενσαρκώσει την Εύα Αβραμίδη, τη μικρότερη αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη, η οποία μετά τον θάνατο εκείνου, κλείνει τις δουλειές της και έρχεται στο χωριό για να βρει αυτόν που τον σκότωσε.

Αρχιτεκτόνισα στο επάγγελμα εμφανίζεται σε όλους ως επαγγελματίας, που ήρθε να ασχοληθεί με τον αγρο-τουρισμό, αγοράζοντας οικόπεδα με σκοπό να φτιάξει αγροκτήματα με πέτρινα σπίτια, για επισκέπτες που θα κάνουν διακοπές, συμμετέχοντας σε αγροτικές εργασίες. Εγκαθίσταται στο χωριό και γίνεται συμπαθής σε όλους.

σασμοσ---πηνελόπη-τσιλίκα-εύα-αβραμίδη-φωτο-φραντζέσκα-γιαιτζόγλου-watkinson-ladylike.jpg

Ο Παύλος είναι ο μόνος που την γνωρίζει και η Εύα καταφεύγει σ’ αυτόν, πιστεύοντας πως ήταν κάτι σαν πατέρας για τον Ευθύμη. Ενώ δεν πρόκειται για έναν κακό άνθρωπο, ο πόνος της για τον χαμό του αγαπημένου της αδερφού την κάνει να βάλει σκοπό στη ζωή της την εκδίκηση. Το πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω είναι μίας μειλίχιας, ευγενικής, συμπαθητικής κοπέλας, άψογης επαγγελματία, που γίνεται σύντομα αγαπητή στο χωριό.

Μέχρι τις 25 του μήνα υπομονή και ιδού το trailer που... τσακίζει κόκαλα, μεταξύ των όσων βλέπουμε, βέβαια κρατάμε ότι ο Νικηφόρος μαθαίνει και ότι ο Μαθιός είναι πατέρας του αλλά και ότι ο Μανώλης ήξερε ποιος σκότωσε τον Στεφανή!

{https://www.youtube.com/watch?v=x0mmtDY0sMA&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.09.2023 - 17:36