Η Κλέλια Ρένεση αποχαιρετά τη Μουρμούρα και η συγκίνηση είναι μεγάλη

20.06.2023
Η Κλέλια Ρένεση με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, το έτερον ήμισύ της στη σειρά Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα
Η Κλέλια Ρένεση με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, το έτερον ήμισύ της στη σειρά Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα
Ένα συγκινητικό "αντίο" πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ανακοίνωσε η Κλέλια Ρένεση και οι φανς της Καίτης Κίτσο "κλαίνε".

Κύκλοι ανοίγουν, κύκλοι κλείνουν! Αυτή τη φορά, ο λόγος για την τηλεοπτική επιτυχία Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα για την οποία ο ρόλος που είχε η Κλέλια Ρένεση, τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνεται.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η ηθοποιός μέσα από μία ανάρτηση και στη συνέχεια οι θαυμαστές της αντέδρασαν με πολλή αγάπη στα σχόλια, όπως μπορείτε να δείτε και στο τέλος της είδησης.

Η απίστευτη αποκάλυψη της Κλέλιας Ρένεση: «Ο Manu Chao δεν είναι ο πατέρας του παιδιού μου»!

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει κ το ρητό… και όπου Ρώμη η πηγή του καθενός», ξεκινά τη λεζάντα της η Κλέλια Ρένεση συμπληρώνοντας πως με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετά την πανέμορφη «οδό Μουρμούρας» , καθώς κλείνει για εκείνη φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος.

«Ελπίζω, μέσα απ' την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη-Κίτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος κ πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας κ να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα! Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, κ ευχόμαστε έστω κ λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες».

«Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα από τη δουλειά μου», γράφει η Κλέλια Ρένεση, «έχει και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία παλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (όποτε και όπως το καταφέρνω)».

Η Κλέλια Ρένεση ολόγυμνη με την κόρη της, μιλάει για την κακοποίηση των γυναικών

Καλή συνέχεια να ευχηθούμε κι εμείς!

{https://www.instagram.com/p/CttAkczolqq/}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.06.2023 - 17:27