Survivor All Star: Μία αποχώρηση βόμβα στην τελική ευθεία για τον τελικό

20.06.2023
Survivor All Star: Μία αποχώρηση βόμβα στην τελική ευθεία για τον τελικό
Προς τη λήξη οδεύει και το φετινό Survivor στην All Star εκδοχή του και ο επόμενος παίκτης που αποχωρεί είναι, πραγματικά, μια έκπληξη.

"Μετρημένα τα κουκιά" σε αυτή τη φάση του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Λίγοι οι παίκτες που έχουν απομείνει (7 για την ακρίβεια) και το παιχνίδι έγινε ατομικό με τον Σάκη Κατσούλη να κερδίζει ήδη την πρώτη ατομική ασυλία [φωτό επάνω] όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο.

Πρώτος υποψήφιος από την κάλπη προέκυψε ο Νίκος Μπάρτζης και τις επόμενες μέρες θα έχουμε και τα υπόλοιπα ονόματα που θα τεθούν στη διάθεση του κοινού.

1_16.jpg

Τα spoilers λοιπόν αναφέρουν ότι στον "τάκο" μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη θα δούμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο (από το σημερινό επεισόδιο) και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή από το αυριανό.

2_12.jpg

Τα spoilers πάντως δεν σταματούν εκεί καθώς "δίνουν" και το όνομα του παίκτη που αποχωθεί από αυτό τον κύκλο.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Κωνσταντίνος Βασα΄λος είναι εκείνος που επιστρέφει (αν και λίγο άδοξα) στην Ελλάδα καθώς έφτασε τόσο κοντά στην πηγή αλλά (πάλι) δεν ήπιε νερό.

Έστω. Αν επιβεβαιωθούν τα spoilers ο Βασάλος θα επιστρέψει σπίτι του με αρκετά χρήματα στην τσέπη και (αν επιβεβαιώνονται και οι πληροφορίες που ακούγονται για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τη Σταυρούλα) με μια νέα αγάπη στην καρδιά, αφήνοντας, όμως, του συμπαίκτες του σε κατάσταση... σοκ. Δεν το περιμένουν κάτι τέτοιο!

Σε κάθε περίπτωση, κοντοζυγώνει η ώρα που θα φανεί τι θα γίνει στην πραγματικότητα.

Προς το παρόν, ιδού το trailer για το σημερινό επεισόδιο:

{https://www.youtube.com/watch?v=xo2DEVUSvE8&ab_channel=SKAI.gr}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.06.2023 - 16:36