Survivor All Star: Ο Στάθης Σχίζας ζητά συγνώμη από τον Άγιο Δομίνικο - Πότε επιστρέφει

07.03.2023
Survivor All Star: Ο Στάθης Σχίζας ζητά συγνώμη από τον Άγιο Δομίνικο - Πότε επιστρέφει
Και εκεί που όλοι περιμένουμε να ακούσουμε τι έχει να πει ο Στάθης Σχίζας μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor προκύπτουν νέα δεδομένα.

Έφτασε στα όριά του νωρίτερα από ό,τι περίμενε ο περσινός νικητής του Survivor και δεν θέλησε να συνεχίσει την πορεία του προς το τέλος. Η στιγμή που ανακοίνωσε στο Συμβούλιο την απόφασή του να αποχωρήσει από το "ανθρωποφάγο", όπως το χαρακτήρισε, παιχνίδι άφησε σοκαρισμένους τόσο τους συμπαίκτες του όσο και του αντιπάλους.

{https://www.facebook.com/SurvivorGreece/videos/657417942770012}

Περιμέναμε, λοιπόν, σήμερα να δούμε τον Στάθη στο Πρωινό Μας του ΣΚΑΪ, όμως αυτό δεν συνέβη και η Φαίη Σκορδά εξήγησε, on camera, το γιατί.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όμως, θυμίζουμε πως οι παίκτες που αποχωρούν από το παιχνίδι είθισται να δίνουν μια συνέντευξη μέσω Skype σε συνεργάτη της εκπομπής και σε δεύτερο χρόνο, όταν εκείνοι φτάσουν στη χώρα, να πηγαίνουν και ζωντανά στο πλατό -αρχικά αυτής της πρωινής εκπομπής του σταθμού και στη συνέχεια σε όποια άλλη (κυρίως του Νίκου Μουτσινά) τους ζητηθεί.

Βέβαια και αυτό δεν είναι υποχρεωτικό, όπως φαίνεται, καθώς, θυμόμαστε, για παράδειγμα τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ο οποίος, όχι μόνο δεν έδωσε την πρώτη συνέντευξη, αλλά για να φτάσει στο πλατώ του Πρωινού μας πέρασε αρκετός καιρός.

Επιστρέφοντας στην περίπτωση του Σχίζα, όμως, ακούσαμε τι ειπώθηκε σήμερα το πρωί από τη Φαίη Σκορδά και τον Νίκο Παρτσώλη, οι οποίοι εξήγησαν ότι ο Στάθης δεν θέλησε να μιλήσει μέσω Skype αλλά θα κάνει τη συντευξη στην εκπομπή μόλις επιστρέψει.

"Είναι πολύ καλά στα προσωπικά του, όμως σε ό,τι αφορά το παιχνίδι είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά και δεν θα ήθελε να μιλήσει τώρα", είπε ο δημοσιογράφος, εξηγώντας πως ο παίκτης ζητά συγνώμη τόσο από εκείνους όσο και από τους θεατές και ότι αμέσως μόλις επιστρέψει θα πάει στο πλατό της δικής τους αλλά και σε αυτό των άλλων εκπομπών του σταθμού για να μοιραστεί την εμπειρία του και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις τους.

Ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα από την εκπομπή

{https://www.youtube.com/watch?v=4b1r74orxOg}

Τελευταία τροποποίηση στις 07.03.2023 - 12:51