Maestro: Έρχεται το επεισόδιο του Μιχάλη και ο Παπακαλιάτης αποκαλύπτει πού γυρίστηκαν οι σκηνές με την Κλέλια

07.12.2022
Maestro: Έρχεται το επεισόδιο του Μιχάλη και ο Παπακαλιάτης αποκαλύπτει πού γυρίστηκαν οι σκηνές με την Κλέλια
Ένα επεισόδιο πριν από το τέλος και είμαστε έτοιμοι να μάθουμε την ιστορία του Μιχάλη, όπως θα μας τη διηγηθεί ο Αντίνοος Αλμπάνης. Μέχρι τότε, όμως, παίρνουμε ακόμη μια γεύση από τον έρωτα Ορέστη-Κλέλιας!

Κάθε επεισόδιο και ένας αφηγητής, μέσα από τα λόγια του οποίου ξετυλίγονται κομμάτια της δικής του ιστορίας, αλλά και της παράλληλης πλοκής όλων των ιστοριών που εξελίσσονται.

Σε αυτό το 8ο επεισόδιο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δίνει τον λόγο στον Αντίνοο Αλμπάνη ο οποίος θα αφηγηθεί την ιστορία του Μιχάλη, του μοναδικού γιατρού στο νησί. Ο έρωτας του Μιχάλη για τη Σοφία (Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου), όπως και το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, αλλά δεν τον πτοεί (έχει διαβήτη και τον έχουμε δει μέχρι και να κάνει τις ενέσεις του) είναι δύα βασικά πράγματα που γνωρίζουμε για εκείνον από πολύ νωρίς, ενώ η Μπλου, το γαλλικό μπουλντόγκ του που δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του έχει το δικό της fan club.

Maestro σε Ελένη Μενεγάκη: "Πρόσεξε, μόνο εσύ έχεις ξεφύγει απ' τις δαγκάνες μου"

«Αγάπησε τον πιο λάθος άνθρωπο και αυτός ο λάθος άνθρωπος είχε κάνει το λάθος να παντρευτεί τον άλλο πιο λάθος άνθρωπο. Οπότε είναι τρία λάθη μαζί στη σειρά και κοιτάζουν πως τα λάθη θα τα κάνουν σωστά» είχει πει χαρακτηριστικά για τον ρόλο του και τη σχέση Μιχάλη – Σοφίας – Φάνη ο Αντίνοος Αλμπάνης σε παλιότερη συνέντευξη και αύριο, 8/12/2022 θα μάθουμε κι άλλες λεπτομέρειες σχετικά.

Περιμένοντας, λοιπόν, το αυριανό επεισόδιο, όπου μεταξύ των ιστοριών που εξελίσσονται είναι και ο έρωτας της Κλέλιας με τον Ορέστη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε στη δημοσιότητα μερικές backstage εικόνες από την συγκλονιστική παραλία «Ερημίτης» στους Παξούς, όπου γυρίστηκαν οι σκηνές που θα δούμε.
Maestro: Το τραγούδι που "έντυσε" μουσικά την ερωτική σκηνή Ορέστη - Κλέλιας έχει τη δική του ιστορία

Πανέρμορφο το background, πραγματικά, όμως, κάτι μας λέει ότι από το φετινό καλοκαίρι, η παραλία θα πρέπει (ή θα αναγκαστεί!) να αλλάξει όνομα!

Το αυριανό, προτελευταίο επεισόδιο, πάντως, έχει τίτλο «Αυτοάνοσα» και μεταξύ άλλων θα αποκαλυφθεί ότι η Αλεξάνδρα είναι έγκυος, γεγονός που θα οδηγήσει τον Ορέστη σε νέο αδιέξοδο. Μεταξύ των όσων θα δούμε η πλοκή στρέφεται στον Χαράλαμπο που απομακρύνει από το φεστιβάλ τη Μαρία και τον Σπύρο, με τον τελευταίο να δείχνει ότι αποδέχεται τη μοίρα του, κάνοντας σμπαράλια τον Αντώνη. Τέλος, η Μαρία ανακαλύπτει κάτι για τον άντρα της που τη φτάνει στα όριά της και τον διώχνει από το σπίτι.

Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και πώς θα φτάσουμε στη δολοφονία του Χαράλαμπου; Είμαστε ένα βήμα πριν τη μεγάλη αποκάλυψη και φαίνεται πως και ο γιατρός θα έχει βάλει το χεράκι του σε αυτό. Μετράμε ήδη αντίστροφα.

Ζωή Κίττα

Τελευταία τροποποίηση στις 16.03.2023 - 21:05