Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη επαναφέρει την υπόθεση του Άλεξ και η εκπομπή αυτή δεν χάνεται με τίποτα

08.12.2022
Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη επαναφέρει την υπόθεση του Άλεξ και η εκπομπή αυτή δεν χάνεται με τίποτα
Ήταν 3 Φεβρουαρίου του 2006 όταν ο 11χρονος, τότε, Άλεξ Μεσχισβίλι από τη Βέροια, εξαφανίστηκε. Τέσερις μήνες μετά, πέντε συνομίληκοί του ομολόγησαν ότι χτύπησαν και σκότωσαν το άτυχο παιδί το οποίο και άφησαν σε μέρος που υπέδειξαν, όμως το πτώμα του δεν βρέθηκε ποτέ. 16 χρόνια μετά, η μητέρα του, Νατέλα, ακόμη ψάχνει το σώμα του γιου της και η Αγγελική Νικολούλη είναι έτοιμη να ρίξει λίγο φως στο τούνελ αυτής της τραγικής υπόθεσης που είχε σοκάρει το πανελλήνιο με την εξέλιξή της.

Ένα πολύ ιδιαίτερο επεισόδιο ετοιμάζουν για αύριο (9/12/2022) το βράδυ η Αγγελική Νικολούλη και οι συνεργάτες της καθώς, όπως επικοινωνήθηκε από τα μέσα, η εκπομπή Φως στο Τούνελ πρόκειται να ασχοληθεί με την πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης του Άλεξ μέσα από μια νέα μαρτυρία που θα τη φωτίσει.

Η Αγγελική Νικολούλη έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπόθεση αυτή καθώς ήταν η πρώτη που ασχολήθηκε τόσο πολύ με αυτή, ενώ στη δίκη των πέντε παιδιών είχε καταθέσει η ίδια τα αποτελέσματα των δικών της ερευνών.

Προέκυψε ότι ο Άλεξ τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από ένα τσακωμό με την "παρέα" των 5 στο κέντρο της πόλης, κοντά στο Δημαρχείο και τα παιδιά τον μετέφεραν σε ένα ακατοίκητο σπίτι όπου τον άφησαν αβοήθητο να πεθάνει μες στον χιονιά, προκειμένου να καλύψουν το έγκλημά τους. Δύο μέρες μετά έβαλαν το νεκρό παιδί σε ένα καρότσι, το κάλυψαν και το μετέφεραν στο ποτάμι της Μπαρμπούτας όπου τον άφησαν και μάλλον ενήλικες των οικογενειών τους μετέφεραν κάπου το πτώμα. Το μέρος αυτό δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Τα παιδιά κρίθηκαν ένοχα από το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με το νόμο περί ανηλίκων, τους επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα για το αδίκημα του κακουργήματος της μη σκοπούμενης, θανατηφόρου σωματικής βλάβης και περιύβρισης νεκρού.

Η Νατέλα, μητέρα του Άλεξ και σύμβολο, πια, εναντίον του bullying δεν έφηγε ποτέ από τη Βέροια και ακόμη ελπίζει να βρει κάτι από τον γιο της για να θάψει, όπως του αξίζει.

Αύριο το βράδυ, μια νέα μαρτυρία, ίσως τις δώσει τις ελπίδες που ψάχνει.