Σασμός: Ένα επεισόδιο που άφησε πολλά ερωτηματικά, αλλά κράτησε τον Αστέρη στην Κρήτη τελικά

17.11.2022
Σασμός: Ένα επεισόδιο που άφησε πολλά ερωτηματικά, αλλά κράτησε τον Αστέρη στην Κρήτη τελικά
Η δραματική σειρά του Alpha συνεχίζει φέτος με τον δεύτερο κύκλο της, πράγμα που, αρχικά, χαροποίησε τους φανς της, όμως δεν λείπουν οι φορές που το σενάριο δεν τους ικανοποιεί. Χθες καταγράφηκε μία από αυτές τις περιπτώσεις.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τη συνέχεια της σκηνής όπου η Αργυρώ βρίσκει τον Αστέρη στο αεροδρόμιο και προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να φύγει. Στη συνέχεια είδαμε ότι τον έπεισε αλλά ο κόσμος, όσο κι αν χάρηκε που είδε το αγαπημένο του ζευγάρι ξανά αγκαλιά, δεν έκρυψε την απορία του για το ότι κανείς από του δύο δεν είδε τον Σταύρο, που στεκόταν, στην ουσία, δυο βήματα δίπλα τους.

Στη συνέχεια υπήρξε ακόμη μία σκηνή που προκάλεσε μια μικρή σύγχιση στους θεατές. Η γιαγιά Ειρήνη επιχείρησε να εξηγήσει στη Μαρίνα τι είχε συμβεί με το προξενιό του άντρα της αλλά, το μόνο που κατάφερε ήταν να αφήσει τους πάντες με ένα τεράστιο ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι τους.

Όσο για το σημερινό επεισόδιο; Σήμερα θα δούμε τον Βαγγέλη να προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του Σταύρου, ο οποίος κοντεύει να τρελαθεί με όσα είδε στο αεροδρόμιο και έχει μοναδικό σκοπό να βλέψει την Αργυρώ, πια.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, οργισμένη είναι και η Καλλιόπη, που απειλεί Θεούς και δαίμονες από τη στιγμή που έμαθε ότι τα κτήματά τους περάσανε στα χέρια των Βρουλάκηδων και συγκεκριμένα στην Αργυρώ, που της τα άφησε ο Άγγελος μέσα από τη διαθήκη του. Στο σπίτι των Βρουλάκηδων πάντως, επικρατεί ανησυχία μετά την αδιαθεσία της γιαγιάς και η Αργυρώ με την Άσπα αναρωτιούνται τι συμβαίνει, ενώ η Μαρίνα είναι συντετριμμένη με τις αποκαλύψεις της γιαγιάς. Ο Αντώνης προσπαθεί να την παρηγορήσει και η Θοδώρα ζητά εξηγήσεις από τον Λευτέρη.