Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος φίλησε την Ελισάβετ και οι τουιτεράδες τρόλαραν ανελέητα

17.10.2022
Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος φίλησε την Ελισάβετ και οι τουιτεράδες τρόλαραν ανελέητα
Η δραματική σειρά του Mega κερδίζει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού προσφέροντας, ταυτόχρονα, σπουδαία έμπνευση στους χρήστες του Twitter.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Πέτρο να μην αντέχει στον πειρασμό και να φιλά την Ελισάβετ -μέσα στην εκκλησία μάλιστα, λέγοντάς της ότι είναι "το πιο όμορφο κορίτσι" που έχει δει ποτέ. Η ένταση μεταξύ τους ήταν εμφανέστατη και παρά τις προφανείς αντιδράσεις περί του μη σεβασμού των ορίων που έχει θέσει η νεαρή μοναχή -είναι, όντως, πολύ πιεστικός ο Πέτρος- η σκηνή μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τουιτεράδων, οι οποίοι την προσέγγισαν με τη συνηθισμένη δόση χιούμορ.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τον Λευτέρη να ζητά κάτι πολύ παράξενο από τον Πέτρο, ο οποίος αποκαλύπτει στους φίλους του ότι φίλησε την Ελισάβετ για να "μαζέψει" τον Φραγκίσκο από την εμμονή του περί στοιχήματος. Εκείνη την ώρα, όμως, τους ακούσει η Τασούλα και σίγουρα δεν θα κρατήσει την πληροφορία αυτή για τον εαυτό της. Όσο για τον Φραγκίσκο; Εκείνος δεν ικανοποιείται από την ήττα και απειλεί να προκαλέσει καινούργιες ταραχές.

Κατά τα άλλα, ο καβγάς του Σαράντου με τον Γιώργο απειλεί να φέρει στο φως κρυμμένα μυστικά και μια αλήθεια που ο Σταυρίνος παλεύει χρόνια να ξεχάσει, ο Βίκος πιέζει την Αγγελική να
πάρει δραστικές αποφάσεις
και ο Θέμης στρέφεται στη Νατάσα για συμβουλή. Το σχέδιο που του προτείνει, όμως, θα φέρει νέες ανατροπές.

Σήμερα (17/10/2022) το βράδυ στις 22:40 η συνέχεια