Σασμός: Ο Γιώργος Χριστοδούλου τρολάρει τον Σταύρο του και του βγάζουμε το καπέλο

24.09.2022
Σασμός: Ο Γιώργος Χριστοδούλου τρολάρει τον Σταύρο του και του βγάζουμε το καπέλο
Ο Αστέρης (Ορφέας Αυγουστίδης) εξομολογήθηκε στην Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) ότι την αγαπά ακόμη και η σκηνή έβγαζε... σπίθες. Ο Σταύρος (Γιώργος Χριστοδούλου) τους είδε μαζί και αντέδρασε έντονα επί της μικρής οθόνης, όμως, η αντίδραση του στο Insta ήταν επική!

Οι φανς του ΑΑ ζεύγους στον Σασμό πανηγύρισαν την Πέμπτη με την κοινή σκηνή που τους θύμισε "παλιές καλές στιγμές" όμως ο Σταύρος δεν την πολυχάρηκε.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου που τον υποδύεται, μάλιστα, αποφάσισε να μοιραστεί πώς αυτή τον έκανε να νιώσει και το έκανε με μία απίθανη -και άκρως χιουμοριστική ανάρτηση στο Instagram.

"Εγώ, μετά το χθεσινό επεισόδιο του Σασμού", γράφει στη λεζάντα και η φωτογραφία του με ένα καπέλο με κέρατα λέει πολλά περισσότερα!

Οι αντιδράσεις πολλές αλλά ξεχωρίσαμε αυτή της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη η οποία του έγραψε "Δεν είναι αυτό που νομίζεις", με την ίδια δόση χιούμορ!

Η συνέχεια αναμένεται με μεγάλη αγωνία και το κανάλι ενημερώνει για μερικές αλλαγές στις προβολές των επεισοδίων. Καθώς δεν θα έχουμε προβολή, λοιπόν, ούτε Δευτέρα 26/9, ούτε Τρίτη 27/9 λόγω αγώνων Champions League, οι τηλεθεατές θα περιμένουν νεότερα από τον Σασμό, εκτάκτως, την Κυριακή, 25/9 και κανονικά, Τετάρτη 28/9 και Πέμπτη 29/9.

Ιδού και το trailer για μια πρώτη γεύση.