Σασμός: Η δυνατή στιγμή μεταξύ Αστέρη και Αργυρώς και τι έρχεται στη συνέχεια - Αλλαγές στις μέρες προβολής

23.09.2022
Σασμός: Η δυνατή στιγμή μεταξύ Αστέρη και Αργυρώς και τι έρχεται στη συνέχεια - Αλλαγές στις μέρες προβολής
Η δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του Alpha έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά και αυτό φαίνεται και από τις μετρήσεις που τη φέρνουν ήδη πρώτη στο νήμα της τηλεθέασης. Η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ μονοπωλεί το ενδιαφέρον των θαυμαστών οι οποίοι χθες βράδυ δέχτηκαν αρκετή... τροφή!

Η πρώτη εβδομάδα προβολής του δεύτερου κύκλου του Σασμού ολοκληρώθηκε χθες (22/9) με τον πιο έντονο τρόπο καθώς ο Αστέρης, στην ουσία, εξομολογήθηκε στην Αργυρώ ότι δεν σταμάτησε ποτέ να την αγαπά και οι δυο τους έφτασαν τόσο κοντά που λίγο έλειψε τα χείλη τους ν' αγγίξουν. Βέβαια στο τέλος μπήκε στη σκηνή και ο Σταύρος που επιτέθηκε στον Αστέρη φέρνοντας την Αργυρώ σε πολύ δύσκολη θέση και τους fans του ΑΑ σε αμηχανία.

Στο Twitter, πάντως, τη γιόρτασαν αυτή την ένταση και δεν το έκρυψαν:

Η συνέχεια αναμένεται με μεγάλη αγωνία και το κανάλι ενημερώνει για μερικές αλλαγές στις προβολές των επεισοδίων. Καθώς δεν θα έχουμε προβολή, λοιπόν, ούτε Δευτέρα 26/9, ούτε Τρίτη 27/9 λόγω αγώνων Champions League, οι τηλεθεατές θα περιμένουν νεότερα από τον Σασμό, εκτάκτως, την Κυριακή, 25/9 και κανονικά, Τετάρτη 28/9 και Πέμπτη 29/9.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, θα δούμε, μεταξύ άλλων, τον Αντώνη να ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι εκείνη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας και ο Μανόλης έχει αποφασίσει να μιλήσει στην αστυνομία, ενώ ο παπάς κάνει άλλη μια προσπάθεια να πείσει τον Παύλο να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Ο Αντώνης δίνει εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και καταστρώνει ένα σχέδιο, για να σιγουρευτεί ότι είναι όντως ένοχη…

Την Τετάρτη, στο 6ο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου όλα στρέφονται γύρω από την ομολογία και τη σύλληψη της Καλλιόπης. Παράλληλα η Αργυρώ πιέζεται πολύ από τον Σταύρο, που δεν την αφήνει λεπτό μόνη της για να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη, ο Μανόλης εμφανίζεται στην αστυνομία για να δώσει την κατάθεσή του και η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Την ίδια στιγμή, όμως η υγεία του Αστέρη κλονίζεται, και εκείνος χάνει τον έλεγχο ενώ οδηγεί, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ βρίσκεται στο δρόμο του. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, η γιαγιά Ειρήνη πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο, που θεωρούσε νεκρό εδώ και είκοσι χρόνια...

Στο τελευταίο επεισόδιο για την ερχόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, θα ακούσουμε τον Παύλο να αποκαλύπτεται στην γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αστέρης έχει μια εκρηκτική συνάντηση με την Αργυρώ, η οποία θα επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας του. Η Μαρίνα προσπαθεί να βάλει φρένο στον θυμό της Αργυρώς και την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι το μεγάλο μυστικό: Είναι ώρα όλοι οι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος ζει!