Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει με το Φως στο Τούνελ και κάνει την ανακοίνωση με πολύ νάζι

21.09.2022
Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει με το Φως στο Τούνελ και κάνει την ανακοίνωση με πολύ νάζι
Ντυμένη στα κόκκινα και με πολύ κέφι η Αγγελική Νικολούλη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι η εκπομπή της επιστρέφει στο Mega τον Οκτώβρη.

Ανανεωμένη, ύστερα από μία πολύ επιτυχημένη σεζόν πέρσι και ένα όμορφο καλοκαίρι ξεκούρασης, η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στον... "τόπο του εγκλήματος" και δηλώνει πανευτυχής.

Η "δαιμόνια ρεπόρτερ/παρουσιάστρια" όπως συνηθίζεται να αποκαλείται, μπήκε στο στούντιο για την επίσημη φωτογράφηση της νέας σεζόν και μοιράστηκε στιγμές μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram όπου και έδωσε και ένα χαριτωμένο teaser στο τέλος.

Πολλά ρούχα άλλαξε για τη φωτογράφηση όμως στην κάμερα απευθύνθηκε ντυμένη στα κόκκινα, ένα χρώμα που έχει κεντρίσει το ενδιαφέροντου κοινού της.

Για την ιστορία, πάντως, ο "θρύλος" τη θέλει όταν έχει λύσει μια υπόθεση να φορά κόκκινο σακάκι. Ισχύει άραγε κάτι τέτοιο; Την απάντηση έδωσε η ίδια η Νικολούλη μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στη Real. Μεταξύ των ερωτήσεων που κλήθηκε να απαντήσει ήταν ένα αίτημα για επιβεβαίωση ή διάψευση του εν λόγω επιχειρήματος.

H Αγγελική Νικολούλη αγκαλιά με το γιο της ρίχνει το instagram! [Φωτογραφίες]

«Το διάβασα και εγώ και γέλασα!», απάντησε εκείνη, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα. «Φυσικά και δεν συμβαίνει αυτό. Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη, επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές», συνέχισε και τώρα ξέρουμε όλοι την αλήθεια.

Όσο για τους θαυμστές της εκπομπής Φως στο Τούνελ; Η φετινή σεζόν ξεκινά τον Οκτώβρη. Για περισσότερες λεπτομέρειες... αναμένουμε στο ακουστικό μας