Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει για τη σχέση της μητέρας του με τον Μαθιό και η δίκη του Αστέρη ξεκινά - Οι πρώτες εικόνες

22.03.2022
Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει για τη σχέση της μητέρας του με τον Μαθιό και η δίκη του Αστέρη ξεκινά - Οι πρώτες εικόνες
Η Βασιλική αντιδρά όμως ο Μαθιός δεν την ακούει και εξομολογείται τον έρωτά του για εκείνη στον γιο της. Η στιγμή που έτρεμε έφτασε. Ο Νικηφόρος -αρχικά, τουλάχιστον- δεν φαίνεται να ακούει θετικά τα νέα. Τι θα συμβεί στη συνέχεια αναμένεται με αγωνία. Ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό (22/3/2022) επεισόδιο και... λίγο αργότερα.

Ο Μαθιός αποκαλύπτει στον Νικηφόρο ότι είναι σε σχέση με τη μητέρα του. Κι ενώ ο Νικηφόρος έχει μείνει μετέωρος μετά την αποκάλυψη, η Βασιλική κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία της για το πώς θα αντιδράσει το παιδί της. Ο Αντώνης είναι βαθιά προβληματισμένος μπροστά στην προδοσία που υπέστη μέσα στην υπηρεσία του. Ανακρίνει τον Σπύρο, για να ομολογήσει για τις πληροφορίες που έδινε για τις κινήσεις της Αστυνομίας.

Η Αργυρώ με τον Σταύρο συναντιούνται και ο Σταύρος της μιλάει για τον αδελφό του και για το χρέος που του έχει. Η Αργυρώ κανονίζει εξόρμηση με την Άσπα στα Ζαγοροχώρια. Θα πάνε όμως μόνες τους;

Ιδού και το trailer με μια γεύση από την -πρώτη τουλάχιστον- αντίδραση του Νικηφόρου και στη συνέχεια κάτι πιο... ελαφρύ!

Η δίκη του Αστέρη

Μπορεί εμείς να βλέπουμε αυτά που βλέπουμε στα τρέχοντα επεισόδια όμως τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει αρκετά και έχουν φτάσει στη δίκη του Αστέρη. Ο Άγγελος, ή Θανάσης Πατριαρχέας, αν προτιμάτε, μοιράστηκε τις πρώτες εικόνες από το δικαστήριο όπου βλέπουμε τον ίδιο την παπαδιά, τη Μαρίνα και την Άσπα στα πρώτα καθίσματα και τον Αστέρη στο εδώλιο, όμως όχι όπως νομίζεις!

Λίγο χιούμορ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Ιδού: