Σασμός: Το "καρφί" της αστυνομίας αποκαλύπτεται και ο Μαθιός είναι έτοιμος να πει την αλήθεια στον Νικηφόρο

21.03.2022
Σασμός: Το "καρφί" της αστυνομίας αποκαλύπτεται και ο Μαθιός είναι έτοιμος να πει την αλήθεια στον Νικηφόρο
Μία μία οι αποκαλύψεις αλλάζουν τις ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα στη δημοφιλή σειρά του Alpha. Ιδού μια γεύση του τι θα δούμε στο σημερινό (21/3/2022) επεισόδιο.

Αστέρης και Μαθιός συζητούν σχετικά με τον προβληματισμό του Μαθιού, για το αν ήλθε η στιγμή να μιλήσει στον Νικηφόρο και να του πει όσα αισθάνεται για τη Βασιλική.

Η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό πως ο Νικηφόρος δεν είναι έτοιμος προς το παρόν για να μάθει για τη σχέση τους.

Η επερχόμενη άφιξη του Νικηφόρου στο χωριό πυροδοτεί ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό. Θα αποκαλύψει ο Μαθιός στον νεαρό τη σχέση τους; Στο μεταξύ ο Γεράσιμος έχει ξεσκεπάσει το καρφί που τόσο καιρό είχανε ανάμεσά τους και ο Αντώνης καλείται να διαχειριστεί αυτήν την οδυνηρή αποκάλυψη.

Η Άσπα παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει την καθημερινότητά της, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τον Βαγγέλη να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου. Σύντομα, ωστόσο, θα διαπιστώσει ότι κινδυνεύει και ο ίδιος να χάσει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται...