Γη της ελιάς: Η Ιουλία βλέπει τον Στάθη με την Εύα και το Τwitter "λυσσάει" ότι ζηλεύει

22.03.2022
Γη της ελιάς: Η Ιουλία βλέπει τον Στάθη με την Εύα και το Τwitter "λυσσάει" ότι ζηλεύει
Υπήρξαν τρελά ερωτευμένοι, αναγκάστηκαν να χωρίσουν, τα ξαναβρήκαν πολλά χρόνια αργότερα και χώρισαν ξανά, εκ συνθηκών -κατά κάποιον τρόπο- και πάλι. Η Ιουλία και ο Στάθης φαίνεται ότι γύρισαν σελίδες στις ζωές τους όμως, μήπως κάτι τους "καίει" ακόμη; Οι fans της σειράς πιστεύουν, ακράδαντα, πως "ναι"!

Ιδού μια ιδέα από το σημερινό επειδόδιο (22/3/2022) το trailer του οποίου ξεσήκωσε τους τουιτεράδες, όπως θα δεις στο τέλος της είδησης.

Ο Νικήτας επιστρέφει στη Μάνη, ενώ ο Αλέξης προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει με ποια έχει μπλέξει, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Παράλληλα, παλεύει να καθησυχάσει τη Μαργαρίτα λέγοντάς της πως το ξέσπασμά του οφείλεται σε μια κακή ψυχολογική περίοδο η οποία πέρασε. Η Αρετή εξακολουθεί να μαυρίζει την ψυχή της Βασιλικής, κακολογώντας και μειώνοντας διαρκώς τον Φίλιππο στα μάτια της. Κουβέντα στην κουβέντα, μάνα και κόρη μαλώνουν, με τον Στάθη να προειδοποιεί την Αρετή πως αυτή τη φορά θα χάσει οριστικά όχι μόνο την κόρη της αλλά και την εγγονή της…

Ο Στέφανος και η Μυρτάλη έρχονται σε μια ακόμα ρήξη με αφορμή την αποπληρωμή του δανείου. Ενόψει του δικαστηρίου του Φίλιππου, ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα μάταια προσπαθούν να συνετίσουν τον Στάθη σε σχέση με τη στάση του απέναντι την οικογένεια Στεφανέα. Η Ιουλία και ο Κουράκος πηγαίνουν για φαγητό στην ταβέρνα και πέφτουν πάνω στον Στάθη και την Εύα.

Αυτή η τελευταία σκηνή στο trailer προκάλεσε και το "γλέντι" στο Twitter ενώ από τα spoilers μαθαίνουμε ότι την άποψη των τουιτεράδων συμμερίζεται και ο έρμος ο Γιώργης, ο οποίος μάλλον ένιωσε κάπως παράξενα ύστερα από αυτή τη συνάντηση -και η Εύα το ίδιο...

Εν αναμονή εξελίξεων, ιδού τα πιο ενδιαφέροντα τιτιβίσματα που έκαναν το ύφος της Ιουλίας meme!