Σασμός: Έξαλλη η Αργυρώ με τον Μαθιό που ζητά τη βοήθειά της [sneak preview]

17.03.2022
Σασμός: Έξαλλη η Αργυρώ με τον Μαθιό που ζητά τη βοήθειά της [sneak preview]
Μια μικρή γεύση του τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (17/3/2022)

Ο Μαθιός εμφανίζεται μπροστά στην Αργυρώ και της ζητά τη βοήθειά της για να εντοπίσει τη Σεμίνα. Ο Γεράσιμος συγκεντρώνοντας στοιχεία για την απόδραση του Αμερικάνου, θα προβεί σε μία απίθανη ανακάλυψη. Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί το «καρφί» της αστυνομίας; Ο Αντώνης με τον Γεράσιμο έχουν πάει σε ταβερνάκι για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Γεράσιμου και μιλάνε για την προσωπική τους ζωή και την ιστορία τους.

Η επερχόμενη άφιξη του Νικηφόρου στο χωριό πυροδοτεί ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό. Θα αποκαλύψει ο Μαθιός στον νεαρό τη σχέση τους; Η Άσπα παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει την καθημερινότητά της, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τον Βαγγέλη να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου. Η Αργυρώ με τον Σταύρο συναντιούνται στο ξενοδοχείο και ο Σταύρος της δίνει ένα κόσμημα που έχει φτιάξει για εκείνη.

Εκείνη τη στιγμή φτάνει ο Μαθιός στο ξενοδοχείο, για να ζητήσει τη βοήθειά της προκαλώντας την έκκρηξή της. Η Αργυρώ δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχει μπροστά της τον αδελφό του άντρα που σκότωσε τον αδελφό της και γιο εκείνου που σκότωσε τον πατέρα της να ζητά τη βοήθειά της ώστε να βοηθήσει στον φονιά του αδελφού της και πρώην αγαπημένου δικού της να βγει από τη φυλακή.

Ιδού και το trailer ολοκληρωμένο: