Η Αθηνά Οικονομάκου επιστρέφει στην τηλεόραση σε πολύ διαφορετικό ρόλο

04.03.2022
Η Αθηνά Οικονομάκου επιστρέφει στην τηλεόραση σε πολύ διαφορετικό ρόλο
Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που αποκάλυψε σήμερα το πρωί η Τίνα Μεσαροπούλου μένει, φυσικά, να επιβεβαιωθεί!

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει πάρει μία απόσταση από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια καθώς έχει αποφασίσει να ρίξει όλο της το βάρος στα παιδιά της και στις επιχειρήσεις της με τα ρούχα και τα κοσμήματα που σχεδιάζει. Δεν έχει κρύψει, όμως, ούτε το γεγονός ότι δέχεται διάφορες προτάσεις, ούτε και τη διάθεσή της να επιστρέψει "αν και εφόσον προκύψει κάτι που να της ταιριάζει". Φαίνεται, λοιπόν, ότι αυτό το "κάτι" προέκυψε!

Όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί η Τίνα Μεσαροπούλου μέσα από την εκπομπή "Happy Day" η Αθηνά Οικονομάκου πρόκειται να καλύψει τη θέση του ενός κριτή στο νέο Project "The Masked Singer" που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά.

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, μέχρι στιγμής, τα ονόματα που έχουν επίσης ακουστεί ως πιο σίγουρα για τις υπόλοιπες θέσεις της κριτικής επιτροπής είναι αυτά του Νίκου Μουτσινά και του Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ εκτός από τη Αθηνά Οικονομάκου, το όνομα που επίσης "παίζει" πολύ για την τέταρτη καρέλα είναι αυτό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Ακόμη αναμένεται η επιβεβαίωση, ωστόσο στο ρεπορτάζ τονίζονται ιδιαίτερα οι στενές σχέσεις που έχουν οι δύο ηθοποιοί με τον Νίκο Μουτσινά

Εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων, λοιπόν!