Survivor: Αποχώρησε ο Γιάννης και τον αποθέωσαν οι πάντες, Μπλε, Κόκκινοι και Twitter

03.03.2022
Survivor: Αποχώρησε ο Γιάννης και τον αποθέωσαν οι πάντες, Μπλε, Κόκκινοι και Twitter
Μία από τις πιο συγκινητικές αποχωρήσεις παρακολουθησαμε στο χθεσινό (2/3/2022) επεισόδιο του δημοφιλούς reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Βρυσηίδα, Μυριέλλα, Σπύρος και Γιάννης οι υποψήφιοι χθες και τελικά εκείνος που πήρε τις λιγότερες ψήφους ήταν ο πυροσβέστης της ομάδας των Μαχητών ο οποίος, όμως, μάλλον το ήθελε πολύ.

Όπως είχε αποκαλυφθεί χθες, ο Γιάννης Τσολάκης είχε εκφράσει με μεγάλη συγκίνηση στο συμβούλιο τη διάθεσή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι καθώς δεν άντεχε άλλο. Το συγκεκριμένο απόσπασμα κόπηκε από το μοντάζ, αλλά με έναν μαγικό τρόπο, το σύμπαν συνωμότησε και η ευχή του πιο συμπαθούς, ίσως, παίκτη του reality, πραγματοποιήθηκε.

Κατά την ανακοίνωη του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό η έκπληξη ήταν μεγάλη, ενώ η Σοφιάννα, η οποία είχε αναπτύξει μια πιο στενή σχέση με τον Γιάννη, σχεδόν κατέρρευσε.

Μετά την ανακοίνωση ο Γιάννης μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για την εμπειρία του τονίζοντας ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ κανέναν.

«Δεν ξέρω τι να πρωτοαισθανθώ. Αυτήν τη στιγμή, δέχομαι μία επίθεση από πάρα πολλά συναισθήματα μέσα μου. Δε θα ξεχάσω εδώ πέρα, σε αυτό το παιχνίδι, είπε ο Σάββας κάτι πάρα πολύ ωραίο. Ότι κανένας δε θα ξεχάσει κανέναν, γιατί είμαστε σε αυτήν τη μοναδική εμπειρία που ζούμε. Πώς είναι δυνατόν, ας πούμε, να ξεχάσω έστω και ένα από όλα αυτά τα πρόσωπα, Κόκκινους και Μπλε; Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Θα έχω χρόνια να τα θυμάμαι και να τα αναλύω. Τι έχω περάσει. Δε θα χαθούμε ποτέ. Ήδη με τα παιδιά έχουμε πει άπειρα πράγματα. Νιώθω πλούσιος, σκασμένος από feelings και συναισθήματα. Από το Survivor θα κρατήσω όλες τις δύσκολες στιγμές. Η εναλλαγή των συναισθημάτων που από το 0 πηγαίνει στο 100 κι από το 100 πηγαίνει στο 0. Όλα τα έπαθλα και τις δυστυχίες που μοιραστήκαμε με τα παιδιά. Την πείνα που έξω την ονόμαζα πείνα, αλλά δεν ήταν. Εδώ ήταν», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης.

Μπλε και Κόκκινοι αποθέωσαν τον Γιάννη, όμως τα ίδια είδαμε και στο Twitter όπου οι χρήστες έβγαλαν το καπέλο στον παίκτων των Μαχητών που αποχαιρέτησε.