Σασμός - Νικηφόρος: Ο Γιώργος Αμουτζάς μιλά για τη μεγάλη αποκάλυψη που έρχεται, για το αν ο Μαθιός είναι πατέρας του και για τις επόμενες σεζόν

22.02.2022
Σασμός - Νικηφόρος: Ο Γιώργος Αμουτζάς μιλά για τη μεγάλη αποκάλυψη που έρχεται, για το αν ο Μαθιός είναι πατέρας του και για τις επόμενες σεζόν
Στην Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε ο νεαρός ηθοποιός και αποκάλυψε πολλά.

Ο "Σασμός" συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ενώ έχει ήδη πάρει το "πράσινο φως" για ακόμη μια σεζόν -με τις απαραίτητες προσαρμογές, μάλιστα. Ο Σπύρος Πετρουλάκης, συγγραφέας του βιβλίου επάνω στο οποίο βασίστηκε η σειρά του Alpha εξήγησε πρόσφατα ότι παρόλο που η ιστορία θέλει τη Βασιλική να πεθαίνει "τώρα, σύντομα", η τεράστια απήχηση που είχε στον κόσμο η ερωτική ιστορία της με τον Μαθιό, όπως και η απρόσμενη "χημεία" μεταξύ της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και του Δημήτρη Λάλου που τους ερμηνεύουν, ανάγκασαν τους σεναριογράφους να δώσουν "παράταση" στην ιστορία τους.

Ο Νικηφόρος, γιος της Βασιλικής και του "συγχωρεμένου" Στεφανή (ή του Μαθιού; θα δείξει) είναι ένα πρόσωπο κλειδί στην ιστορία που εξελίσσεται στην Άνω Ποριά της Κρήτης και ο Γιώργος Αμουτζάς που τον ερμηνεύει μίλησε σήμερα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μεταξύ των όσων είπε ο νέος ηθοποιός ξεχωρίζουμε την αποκάλυψη ότι σε λίγα επεισόδια θα έχουμε μια μεγάλη αποκάλυψη. «Οι άνδρες πάμε για κυνήγι και γίνεται η μεγάλη αποκάλυψη του Σασμού. Έχει να κάνει με ένα θέμα που μας απασχολεί, είναι το βασικό ζητούμενο τον τελευταίο καιρό στη σειρά. Συγκεκριμένα, λέμε ότι οι άνδρες έρχονται πιο κοντά στο βουνό και λένε αλήθειες», λέει ο Γιώργος Αμούτζας και, προφανώς, εννοεί ότι θα μάθει για τη σχέση του Μαθιού με τη μητέρα του.

«Σασμός»: Ο «Μαθιός» με τη γυναίκα του και η «Βασιλική» με τον άντρα της σε κοινή έξοδο

Όσο για το αν είναι γιος ή όχι του Μαθιού, υπόθεση που κυκλοφορεί ευρέως μεταξύ των θαυμαστών της σειράς από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, ο Αμουτζάς λέει ότι αυτό θα αποφασιστεί στην επόμενη σεζόν. Και σε σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας απαντά ότι είναι υπέρ μιας δεύτερης σεζόν, όμως όχι και τρίτης και τέταρτης. Μαζί του κι εμείς.

Ιδού και η συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.